Burgeri în stil cubanez cu șuncă și brânză la grătar
Burgerii în stil cubanez cu șuncă și brânză la grătar ar putea fi doar American rețeta pe care o căutați. O porție conține 604 calorii, 44G de proteine, și 36g de grăsime. Pentru $2.99 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână piper, pudră de chile, muștar maro picant și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este destul de bun. Încercați Burgeri Presați În Stil Cubanez, Burgeri în stil cubanez pe grătar, și Felii de brânză Cheddar în stil american pentru burgeri și brânză la grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți un foc mediu-fierbinte într-un grătar de cărbune cu capac sau preîncălziți un grătar cu gaz la mediu-înalt.
Pentru a face răspândirea, combinați gustul și muștarul într-un castron mic și amestecați pentru a se amesteca.
Pentru a face tortele, combinați filetul, usturoiul, pudra de chile, chimenul, coriandrul și sosul de piper într-un castron mare și condimentați cu sare și piper. Manipulați carnea cât mai puțin posibil pentru a evita compactarea acesteia, amestecați bine. Împărțiți amestecul în 4 porții egale și formați porțiile în chiftele pentru a se potrivi chiflelor.
Când grătarul este gata, periați grătarul cu ulei vegetal.
Așezați tortele pe raft, acoperiți și gătiți, rotind o dată, până când se face după preferință, 5 până la 7 minute pe fiecare parte pentru mediu. Chiar înainte ca prăjiturile să fie terminate, întoarceți a doua oară și așezați o felie de șuncă și o felie de brânză deasupra fiecărei plăcinte. În ultimele minute de gătit, așezați chiflele, tăiate cu fața în jos, pe marginile exterioare ale grătarului pentru a prăji ușor.
Pentru a asambla burgerii, întindeți murătura întinsă pe părțile tăiate ale chiflelor. Pe fiecare fund de COC, așezați un patty.
Adăugați blaturile de chifle și serviți.
Rezervați, folosind baza de date nutrițională USDA
Din construi un burger mai bun de James McNair Copyright (C) 2005 de James McNair publicat de Ten Speed Press.James McNair a servit ca judecător șef al Build a Better Burger de când a început în 1990, conducând atât procesul de selecție regională, cât și juriul cook-off; acum este președintele concursului național. Este autorul a peste patruzeci de cărți de bucate, inclusiv burgeri, carne de vită, pui, porumb, grătar, Pizza și cartea de bucate Sutter Home Napa Valley și a primit un premiu de excelență de la Asociația Internațională a profesioniștilor culinari. McNair predă, de asemenea, cursuri de gătit și susține prelegeri culinare în toată țara și a apărut în multe emisiuni de televiziune naționale și locale. Locuiește în Napa Valley.