Burgeri Vegetarieni Tex-Mex La Grătar
Rețeta la grătar Tex-Mex Veggie Burgers ar putea satisface pofta ta americană în aproximativ 25 minute. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 61 calorii, 2G de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 2 și costă 34 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Dacă aveți la îndemână pudră de chili, oțet de cidru, chimen măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Tex-Mex Burgers, Salată De Pui Tocată Tex-Mex, și Salată Cremoasă De Paste Tex-Mex.
Instrucțiuni
Încălziți grătarul cu gaz sau cărbune. În cratița de 1 litru, amestecați porumbul, ardeiul gras, oțetul, pudra de chili și chimenul.
Se încălzește până la fierbere. Reduceți căldura la mediu-scăzut. Gatiti aproximativ 5 minute sau pana cand legumele sunt clare.
Acoperiți și grătați burgerii la foc mediu 8 până la 12 minute, rotind o dată, până când sunt încălziți.
Tăiați burgerii în jumătate.
Așezați fiecare jumătate de burger în buzunarul de pâine pita. Se acoperă cu amestec de porumb și smântână.