Burgeri Vegani Cu Fasole Neagră
Rețeta burgerilor vegani de fasole neagră este gata în aproximativ 35 de minute și este cu siguranță un super vegan opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. O porție conține 169 calorii, 8g de proteine, și 1g de grăsime. Pentru 61 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Dacă aveți la îndemână apă caldă, piper măcinat, condimente cu fructe de mare și alte câteva ingrediente, o puteți face. Cu o lingură scor de 42%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Burgeri Vegani Cu Fasole Neagră Super Food, Burgeri de fasole neagră și Quinoa cu sos BBQ de căpșuni (Vegan + GF), și Burgeri De Fasole Neagră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți o foaie de copt.
Puneți fasolea neagră într-un castron; adăugați ceapă, usturoi, morcovi și ardei gras verde.
Bateți amidonul de porumb, apa, sosul chile-usturoi, pudra de chili, chimenul, condimentele cu fructe de mare, sarea și piperul negru împreună într-un castron mic separat. Se amestecă amestecul de amidon de porumb în amestecul de fasole neagră.
Se amestecă pâinea integrală în amestecul de fasole. Se amestecă făina, 1/4 cană la un moment dat, în amestecul de fasole până se formează un aluat lipicios.
Puneți movile de aluat de mărimea unui burger pe foaia de copt pregătită, cu o grosime de aproximativ 3/4 inci pe movilă. Formați în burgeri.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când este gătit în centru și crocant în exterior, aproximativ 10 minute pe fiecare parte.