Burgeri umpluți cu slănină și Roquefort
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete americane, așa că încercați burgeri umpluți cu slănină și Roquefort. Acest fel principal are 919 calorii, 53G de proteine, și 65g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $3.86 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați sosul Worcestershire, muștarul dijon, frunzele de cimbru și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Această rețetă este plăcută de 105 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 88%, acest fel de mâncare este spectaculos. Încercați Burgeri umpluți cu slănină și Roquefort, Burgeri umpluți cu slănină și brânză (burgeri Jucy Lucy), și Burgeri De Vită, Năsturel Și Roquefort pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, amestecați ușor carnea de vită măcinată, sosul Worcestershire, muștarul și piperul. Împărțiți în 8 porții egale și aplatizați fiecare în patty gros de 1/4 inch. Într-un castron separat, combinați slănina mărunțită, brânza Roquefort și cimbru.
Așezați o porție egală din amestecul de slănină pe 4 dintre torturi. Completați cu restul de 4 torturi, apăsând marginile împreună pentru a închide umplutura.
Preîncălziți un grătar la foc mediu. Când este fierbinte, ungeți ușor grătarul.
Grătați prăjiturile timp de 6 până la 8 minute pe fiecare parte sau până când sunt fierte.
Serviți imediat pe chifle prăjite, acoperite cu roșii, ceapă și salată verde.