Burgeri umpluți cu slănină, brânză dublă și ceapă
Rețeta de burgeri umpluți cu slănină , brânză dublă și ceapă ar putea satisface pofta americană în jur 40 minute. Această rețetă face 40 de porții cu 57 calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 18 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de slănină Oscar mayer, brânză triplă cheddar, single și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Burgeri umpluți cu slănină și brânză (burgeri Jucy Lucy), Burgeri cu brânză dublă cu Bacon de curcan cu sos de roșii prăjite la foc, și Burgeri umpluți cu brânză cu slănină pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți grătarul la foc mediu.
Gatiti slanina in tigaie mica pana cand este crocanta. Între timp, tăiați 4 felii subțiri din Centrul cepei; se toacă fin ceapa rămasă.
Scoateți slănina din tigaie, rezervând 1 lingură. picături în tigaie.
Scurgeți slănina pe prosoape de hârtie.
Adăugați ceapa tocată la picăturile rezervate; gatiti la foc mediu 5 pana la 6 min. sau până se rumenesc, amestecând frecvent.
Crumble bacon; se amestecă cu ceapă gătită și brânză. Formați carnea în 8 torturi subțiri. Top 4 torturi cu amestec de slănină; acoperiți cu tortele rămase. Prindeți marginile împreună pentru a sigila.
Grătar 6 până la 7 min. pe fiecare parte sau până la terminare (160F); top cu single. Umpleți chiflele cu burgeri și ceapă feliată.