Burgeri Umpluți Cu Brânză Albastră

Burgeri Umpluți Cu Brânză Albastră
Rețeta de burgeri umpluți cu brânză albastră ar putea satisface pofta americană în aproximativ 45 minute. Pentru $2.61 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 29G de proteine, 17g de grăsime, și un total de 364 calorii. Această rețetă servește 4. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți brânză, roșii, ceapă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a consuma pesmetul uscat, puteți urma acest fel principal cu Tarte Cu Nucă De Cocos Fără Lactate Fără Gluten ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este destul de bun. Încercați Burgeri Umpluți Cu Bacon-Brânză Albastră, Burgeri umpluți cu Bacon-brânză albastră pentru doi, și Burgeri umpluți cu slănină și brânză albastră pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Înveliți o tigaie mică antiaderentă cu spray de gătit; se pune la foc mediu până se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Adăugați ceapa; se sotează 5 minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
3
Se ia de pe foc; se lasa sa se raceasca.
4
Combinați ceapa, carnea de vită, pesmetul, apa și albușul de ou într-un castron mare; se amestecă bine. Împărțiți amestecul în 8 porții egale, modelându-se în torturi groase de 1/2 inch. Puneți 1 lingură de brânză în centrul a 4 chiftele; deasupra cu chiftelele rămase. Apăsați marginile împreună pentru a sigila.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Pregătiți grătarul.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
6
Așezați chiftelele pe grătarul acoperit cu spray de gătit; grătiți 4 minute pe fiecare parte sau până când ați terminat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
7
Se întinde 1 lingură de smântână peste jumătatea superioară a fiecărei brioșe și se lasă deoparte. Căptușiți jumătățile de jos ale brioșelor cu frunze de salată; acoperiți fiecare cu o felie de roșii,un patty și jumătatea superioară a brioșei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Piept De Curcan Gătit Mărunțit (6 Uncii)1 Cană Piept De Curcan Gătit Mărunțit (6 Uncii)
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate13
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista