Burgeri spanioli cu Manchego și Chorizo Hash Browns
Burgeri spanioli cu Manchego și Chorizo maro Hash ar putea fi doar American rețetă pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 1446 calorii, 79G de proteine, și 93G de grăsime fiecare. Pentru $ 9.31 pe portie, această rețetă acoperă 48% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de chorizo, ceapă, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este destul de bun. Încercați Ingredientul Secret (Chorizo): burgeri Chorizo cu Manchego și paprika Slaw, Chorizo Hash Browns, și Chorizo Hash Browns pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Încălziți 2 linguri de ulei de măsline extravirgin într-o tigaie la foc mediu, apoi adăugați chorizo.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Yukon
Brânză Pepper Jack Rasă, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
3
În timp ce chorizo se randează și se rumeneste, curățați ceapa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Pepper Jack Rasă, împărțită
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
4
Puneți carnea într-un bol de amestecare. Încingeți câteva linguri de ceapă direct peste carne. Pătrundeți restul de ceapă și feliați subțire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Apă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's
5
Adăugați cartofi și ceapă în chorizo. Condimentează maronii de hash cu sare și piper și cimbru proaspăt. Odată ce cartofii s-au rumenit ușor, 7 până la 8 minute, răsturnați-I și apăsați-i în jos cu o spatulă pentru a-i croi, continuați să gătiți încă 7 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
Fâșii De Somon Afumat Pre-taiat
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Brânză Pepper Jack Rasă, împărțită
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
6
La mușchi, adăugați pătrunjel, boia afumată, usturoi, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 Cutie De 8 Uncii Coji De Cannelloni (12 Coji), înmuiate în Apă Caldă Timp De 2 Minute
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Friptură De Porc
Usturoi Goya®
7
Se amestecă burgerii pentru a combina și a forma 4 patties mari. Creați o indentare în fiecare burger folosind vindecarea mâinii pentru a contracara burgerul din centru care se întâmplă cu burgerii în timp ce gătesc - burgerii dvs. vor fi drăguți și plane pentru topping dacă utilizați acest truc!
8
Încălziți uleiul de măsline extravirgin rămas, 2 rotații ale tigaiei, într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Yukon
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
9
Adăugați burgerii în tigaie și gătiți 3 până la 4 minute pe fiecare parte pentru burgeri rari medii și până la 6 până la 7 minute pe fiecare parte pentru bine făcut. Topiți brânza manchego, 2 felii subțiri pe fiecare burger, ultimele 2 minute sunt în tigaie. Cortați tigaia cu folie liberă pentru a prinde suficientă căldură pentru a topi brânza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Manchego
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
10
Așezați ardeii pequillo în robotul de bucătărie și adăugați sos fierbinte, sare și piper. Procesați ardeii într-o pastă netedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
11
Pentru a asambla, așezați burgeri pe fundul cocului și deasupra cu ceapă roșie feliată, castraveți și roșii. Îndepărtați blaturile de chifle cu pastă de piper și puneți-le la loc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
Culese Crengute De Marar
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
12
Serviți maronii crocante de hash cu chorizo de-a lungul părții.