Burgeri Serrano Picante

Burgeri Serrano picante ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 360 calorii, 30g de proteine, și 26g de grăsime. Pentru $2.12 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Este o opțiune bună dacă urmați un gluten gratuit și FODMAP prietenos dieta. Mergeți la magazin și ridicați carne de vită măcinată, piper serrano, bere și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Doar câțiva oameni i-au plăcut cu adevărat acest fel de mâncare americană. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 42%, ceea ce este bine. Încercați Filet Smokey cu Serrano-Papaya Salsan și Serrano-mentă-Cilantro Chutney, Salsa De Serrano Rojo (Sos Serrano Roșu), și Pește De bere și chipsuri picante cu sos Tartar de lămâie-Habanero și oțet Serrano pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți un grătar în aer liber pentru căldură mare și ungeți ușor grătarul.
Amestecați carnea de vită măcinată, berea, ardeiul serrano și untul împreună într-un bol; se formează în 4 chiftele.
Gatiti burgerii pe gratarul preincalzit timp de 5 minute. Flip și continuați să gătiți timp de 3 minute. Top fiecare burger cu 1 felie de brânză Monterey Jack și se fierbe până când burgeri nu mai sunt roz în centru și sucurile rula clar, despre 2 minute mai mult. Un termometru cu citire instantanee introdus în centru trebuie să citească cel puțin 165 grade F (74 grade C).