Burgeri Satay La Cuptor
Reteta coapte burgeri Satay ar putea satisface pofta ta American în aproximativ 1 oră și 10 minute. Această rețetă fără lactate servește 4 și costă $1.69 pe portie. O porție conține 398 calorii, 30g de proteine, și 22g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca fel principal. Mergeți la magazin și ridicați unt de arahide cremos, sos de soia, sos de piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sosul de soia cu conținut scăzut de sodiu, puteți urma acest fel principal cu Banana Split Tort ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este bun. Încercați Burgeri De Pui Satay, Aprilie 2014 Blogger prezentat: Abby de la lucruri pentru băieți și Satay Turkey Burgers, și Pulpe de pui la cuptor cu sos Satay și salată de roșii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Împărțiți puiul în 4 porții egale; bateți ușor fiecare porție în patty în formă de burger, manipulând carnea cât mai puțin posibil.
Așezați chiftelele într-o pungă mare de plastic resigilabilă pentru depozitarea alimentelor.
Într-un castron mic, amestecați ingredientele de marinadă cu măturică.
Se toarnă marinada peste chiftele. Sigilați punga și întoarceți-vă la strat. Dați la frigider cel puțin 30 de minute pentru a marina.
Între timp, într-un alt castron mic, amestecați ingredientele sosului. Capac; la frigider până la servire.
Încălziți cuptorul la 375 F. Linia de cookie-uri cu folie antiaderentă (sau linia cu folie obișnuită și pulverizați folia cu spray de gătit).
Scoateți chiftelele din marinată; așezați pe foaia de prăjituri.
Coaceți 30 de minute, întorcându-vă o dată, până când termometrul de carne introdus în centrul plăcilor citește cel puțin 165 F.
Serviți burgeri pe pâine plată cu salată verde.