Burgeri Salsa Sud-Vest

Burgeri Salsa Sud-Vest
Burgerii de Salsa din sud-vest ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 30g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 441 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $ 2.85 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Doar câțiva oameni i-au plăcut cu adevărat acest fel de mâncare americană. Mergeți la magazin și ridicați piper, șobolani, salsa și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până salsa ai putea urma acest curs principal cu Desert Salsa De Căpșuni ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este bun. Încercați Burgeri Salsa Sud-Vest, Burgeri Veggie din sud-vest cu fasole neagră și salsa de porumb, și Burgeri de sud-vest cu brânză Jack Pepper și salsa de Avocado pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 5 ingrediente și 2 linguri de salsa. Împărțiți amestecul în 4 porții egale, modelând fiecare într-un patty gros de 1/2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dientes De AjoDientes De Ajo
2
Încălziți o tigaie mare sau o tigaie la grătar la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Adăugați chiftele la tigaie; gatiti 5 minute pe fiecare parte sau până la gradul dorit de coacere. Topiți fiecare patty cu 1 felie de brânză; gătiți 1 minut sau până se topește brânza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Așezați 1 frunză de salată pe jumătatea inferioară a fiecărui coc; deasupra cu 2 felii de roșii, 1 patty, 1 1/2 lingurițe de salsa și 1 blat de COC.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-3/4 Cani De Varza Murata, Clatite Si Bine Scurse1-3/4 Cani De Varza Murata, Clatite Si Bine Scurse
1 Cană Piept De Curcan Gătit Mărunțit (6 Uncii)1 Cană Piept De Curcan Gătit Mărunțit (6 Uncii)
Dientes De AjoDientes De Ajo
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale

Vin recomandat: Trandafir Spumant, Vin Spumant

Vinul spumant Rosa și vinul spumant sunt alegeri excelente pentru înmuierea sosului. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome.
O mare valoare spumante pinot Noir blend de la factorii de decizie de ca' Furlan Prosecco! Arome de cireșe proaspete, căpșuni și petale de trandafir. Rotund și cremos pe palat, cu bule răcoritoare clare și un finisaj lung și echilibrat.Amestec: 84% Glera, 16% Pinot Noir
O mare valoare spumante pinot Noir blend de la factorii de decizie de ca' Furlan Prosecco! Arome de cireșe proaspete, căpșuni și petale de trandafir. Rotund și cremos pe palat, cu bule răcoritoare clare și un finisaj lung și echilibrat.Amestec: 84% Glera, 16% Pinot Noir
A great value sparkling pinot noir blend from the makers of Ca’ Furlan Prosecco! Aromas of fresh cherry, strawberry and rose petal. Round and creamy on the palate, with crisp refreshing bubbles and a long, balanced finish.Blend: 84% Glera, 16% Pinot Noir
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate13
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista