Burgeri Rapide

Burgeri Rapide
Burgeri rapide ar putea fi doar American rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 157 calorii. Pentru 26 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 395 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați muștar, pudră de usturoi, ketchup și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 97%. Acest scor este remarcabil. Încercați Burgeri De Ton Rapid, Burgeri de ton rapid pentru doi, și Burgeri de curcan rapid și ușor pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 204°.Ungeți o foaie de biscuiți sau tapetați cu hârtie pergament și lăsați-o deoparte. Într-un bol de amestecare, amestecați fasolea cu o furculiță până când se curăță în cea mai mare parte, dar cu câteva jumătăți de fasole și părți de fasole la stânga. Se amestecă condimentele și condimentele până se combină bine, apoi se amestecă în ovăz. Împărțiți în 4 porții egale și formați în torturi subțiri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
CondimenteCondimente
FasoleFasole
OvăzOvăz
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Foaie De CoptFoaie De Copt
Bol De AmestecareBol De Amestecare
CuptorCuptor
2
Coaceți timp de 10 minute, răsturnați cu grijă și coaceți încă 5 minute sau până când sunt cruste la exterior. Slap pe un bun cu condimente suplimentare și mănâncă!Informații Nutriționale
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
1
4cantitate pe porție
2
Calorii
3
109grăsime
4
50g
5
Carbohidrați
6
60gfibre dietetice3gzahări2. 20gproteine5g
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate35
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista