Burgeri prăjiți cu felii de brânză COMT de topire ușoară
Burgerii prăjiți cu felii de brânză COMT ușor de topit ar putea fi doar American rețeta pe care o căutați. Acest fel principal are 550 calorii, 32g de proteine, și 36g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 2 și costă 2,25 USD pe porție. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 28 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Mergeți la magazin și ridicați carne de vită, chifle de hamburger, smântână grea și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Încercați Felii de brânză Cheddar în stil american pentru burgeri și brânză la grătar, Tarta cu sparanghel-Ricotta cu branza Comte, și Omletă De Slănină Cu Brânză Comte Și Pătrunjel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați brânza, făina și laptele într-un castron mic și aruncați cu o lingură pentru a combina. Împărțiți amestecul uniform între două ramekine mici și lăsați-le deoparte. Setați o inserție cu aburi într-o oală mare cu 1 inch de apă. Aduceți apa la foc mic la foc mediu-mare și acoperiți oala.
Încălziți uleiul vegetal într-o tigaie din fontă sau oțel inoxidabil de 10 inci la foc mare până la fumat.
Adăugați bile de vită în tigaie și zdrobiți ferm cu o spatulă rigidă în torturi de 4 până la 4 1/2 inch. Condimentează generos cu sare și piper.
În timp ce chiftelele gătesc pe prima parte, transferați cupele de brânză în abur și închideți capacul. După ce prima parte este bine rumenită (aproximativ 1 1/2 minute), răzuiți cu grijă chiftelele în sus de jos tigaie SUA folosind o spatulă rigidă și flip. Condimentează partea superioară cu sare și piper. Continuați să gătiți până când a doua parte este rumenită, cu aproximativ 1 minut mai mult.
Transferați chiftelele pe fundul de COC prăjit. Ridicați cu grijă un ramekin plin cu brânză cu un suport pentru oală și amestecați cu o lingură până când este omogen și complet neted. Răzuiește brânza din ramekin peste burger. Repetați cu al doilea burger.
Serviți imediat cu condimente și toppinguri după dorință.