Burgeri Proaspeți De Somon-Cilantro

Burgeri Proaspeți De Somon-Cilantro
Burgerii proaspeți de somon-Cilantro ar putea fi doar American rețeta pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate și pescatariană are 345 calorii, 28G de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 3,23 USD pe porție. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână piper, piper, frunze de salată și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este destul de bun. Încercați Burgeri Proaspeți De Ton Cu Ghimbir Și Coriandru, Burgeri de somon cu maioneză de coriandru, și Burgeri de somon Wasabi cu Edamame-Pesto de coriandru pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 5 ingrediente într-un castron mic; acoperiți și răciți.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Puneți somonul într-un robot de bucătărie; pulsează până se toacă grosier.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SomonSomon
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
3
Adăugați pesmet și următoarele 6 ingrediente (prin 1/4 linguriță piper negru); pulsează de 4 ori sau până se omogenizează bine. Împărțiți amestecul de somon în 4 porții egale, modelând fiecare într-o pastă groasă de 3/4 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper NegruPiper Negru
PesmetPesmet
SomonSomon
4
Încălziți o tigaie la grătar la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Grill PanGrill Pan
TigaieTigaie
5
Adăugați chiftele în tigaie; gatiti 2 minute. Întoarceți cu grijă chiftelele; gătiți 2 minute sau până când ați terminat.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Întindeți aproximativ 1 lingură de amestec de maioneză peste jumătatea inferioară a fiecărui coc de hamburger. Completați fiecare porție cu 1 tort de somon, 3 felii de castraveți, 1 frunză de salată și jumătatea superioară a chiflei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hamburger BunHamburger Bun
Frunze De SalatăFrunze De Salată
MaionezăMaioneză
CastraveteCastravete
SomonSomon
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
RolaRola
1
Combinați 2 linguri de sos hoisin, 1 lingură de oțet de orez, 2 lingurițe de ulei de canola, 2 lingurițe de apă și 1/4 linguriță de pastă de chile într-un castron mare; se amestecă bine cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos HoisinSos Hoisin
Oțet De OrezOțet De Orez
Pastă De ChiliPastă De Chili
Ulei De CanolaUlei De Canola
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
2
Adăugați jumătate din pachetul de 1 (5 uncii) spanac pentru copii, 1/2 cană fâșii de ardei gras galben și 1/4 cană de ceapă roșie feliată subțire în castron; aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GalbenArdei Galben
Spanac Pentru CopiiSpanac Pentru Copii
Ceapă RoșieCeapă Roșie
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. La crema Russian River Chardonnay cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
La Crema Russian River Chardonnay
La Crema Russian River Chardonnay
Pe nas sunt tonuri de citrice, cu mere verzi, ananas și arome florale accentuate de urme de caramel și alune. Fructele strălucitoare și aciditatea crocantă tipice denumirii râului rus sunt evidente în gură, cu componente de lămâie-lime și note concentrate de pere, compensate de un finisaj persistent de mere și condimente.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate28
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista