Burgeri Proaspeți De Somon-Cilantro
Burgerii proaspeți de somon-Cilantro ar putea fi doar American rețeta pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate și pescatariană are 345 calorii, 28G de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 3,23 USD pe porție. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână piper, piper, frunze de salată și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este destul de bun. Încercați Burgeri Proaspeți De Ton Cu Ghimbir Și Coriandru, Burgeri de somon cu maioneză de coriandru, și Burgeri de somon Wasabi cu Edamame-Pesto de coriandru pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 5 ingrediente într-un castron mic; acoperiți și răciți.
Puneți somonul într-un robot de bucătărie; pulsează până se toacă grosier.
Adăugați pesmet și următoarele 6 ingrediente (prin 1/4 linguriță piper negru); pulsează de 4 ori sau până se omogenizează bine. Împărțiți amestecul de somon în 4 porții egale, modelând fiecare într-o pastă groasă de 3/4 inci.
Încălziți o tigaie la grătar la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Adăugați chiftele în tigaie; gatiti 2 minute. Întoarceți cu grijă chiftelele; gătiți 2 minute sau până când ați terminat.
Întindeți aproximativ 1 lingură de amestec de maioneză peste jumătatea inferioară a fiecărui coc de hamburger. Completați fiecare porție cu 1 tort de somon, 3 felii de castraveți, 1 frunză de salată și jumătatea superioară a chiflei.
Combinați 2 linguri de sos hoisin, 1 lingură de oțet de orez, 2 lingurițe de ulei de canola, 2 lingurițe de apă și 1/4 linguriță de pastă de chile într-un castron mare; se amestecă bine cu un tel.
Adăugați jumătate din pachetul de 1 (5 uncii) spanac pentru copii, 1/2 cană fâșii de ardei gras galben și 1/4 cană de ceapă roșie feliată subțire în castron; aruncați pentru a acoperi.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. La crema Russian River Chardonnay cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
![La Crema Russian River Chardonnay]()
La Crema Russian River Chardonnay
Pe nas sunt tonuri de citrice, cu mere verzi, ananas și arome florale accentuate de urme de caramel și alune. Fructele strălucitoare și aciditatea crocantă tipice denumirii râului rus sunt evidente în gură, cu componente de lămâie-lime și note concentrate de pere, compensate de un finisaj persistent de mere și condimente.