Burgeri Portobello La Grătar

Burgeri Portobello la gratar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 338 calorii, 13g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru $ 2.09 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o preț rezonabil rețetă pentru fanii mâncării americane. Un amestec de frunze de salată bibb, piper, ardei gras și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este bun. Încercați Burgeri Portobello La Grătar, Burgeri De Ciuperci Portobello La Grătar, și Cei mai buni burgeri Portobello la grătar cu reducere balsamică pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 4 ingrediente într-un castron mic; periați ambele părți ale capacelor de ciuperci cu amestec de sos.
Așezați ardeiul gras pe grătarul acoperit cu spray de gătit; grătați timp de 10 minute sau până se înnegresc.
Așezați într-o pungă de plastic cu fermoar; sigiliu.
Lăsați să stea 10 minute. Peel.
Așezați capacele de ciuperci, părțile superioare în jos și ceapa pe grătarul acoperit cu spray de gătit; grătați 4 minute pe fiecare parte sau până se înmoaie.
Așezați 2 felii de brânză deasupra fiecărui capac de ciuperci; acoperiți și grătați 1 minut sau până se topește brânza.
Întindeți 1 lingură de ketchup și 1 1/2 lingurițe de muștar peste jumătatea superioară a fiecărui coc.
Așezați capacele de ciuperci pe jumătățile inferioare ale chiflelor de hamburger. Separați ceapa în inele; aranjați feliile de ceapă uniform peste ciuperci. Topiți fiecare porție cu 1 frunză de salată, 2 murături și jumătatea superioară a chiflei.