Burgeri Portobello cu brânză de capră

Burgeri Portobello cu brânză de capră
Portobello Burgers cu brânză de capră este o rețetă americană care servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 484 calorii, 14g de proteine, și 30g de grăsime pe porție. Pentru $3.19 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână capace de ciuperci portobello, oțet balsamic, sfeclă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma oțetul balsamic, puteți urma acest fel principal cu Înghețată Slabă De Căpșuni ca desert. Funcționează bine ca fel principal. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 65%, care este solid. Încercați Burgeri Balsamici Portobello Cu Ardei Gras Și Brânză De Capră, Burgeri Portobello Cu Brânză Albastră, și Burgeri Portobello Cu Brânză Albastră pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți un cuptor la 400 de grade F (200 de grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Tăiați blaturile de pe sfeclă și așezați-le într-un vas de copt cu suficientă apă pentru a acoperi fundul vasului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SfeclăSfeclă
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
3
Prăjiți sfecla în cuptorul preîncălzit până când sunt ușor străpunse cu un cuțit, 40 până la 50 de minute. Se dă la frigider până se răcește. Feliați și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SfeclăSfeclă
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
CuptorCuptor
4
Preîncălziți broilerul cuptorului și setați grătarul cuptorului la al doilea nivel de la sursa de căldură.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Bateți uleiul de măsline, oțetul balsamic, rozmarinul și 2 căței de usturoi tocat împreună într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet BalsamicOțet Balsamic
Usturoi TocatUsturoi Tocat
Ulei De MăslineUlei De Măsline
RozmarinRozmarin
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
6
Întindeți aproximativ jumătate din acest amestec peste partea cu nervuri a capacelor de ciuperci portobello; aranjați ciupercile pe o foaie de copt cu laturile cu nervuri orientate în sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Capace De Ciuperci PortobelloCapace De Ciuperci Portobello
CiuperciCiuperci
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
7
Fierbeți ciupercile până se înmoaie, asigurându-vă că nu ardeți usturoiul, 5 până la 7 minute. Întoarceți ciupercile și periați amestecul de ulei de măsline rămas peste vârfurile capacelor. Reveniți la cuptor și fierbeți până se înmoaie, încă aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
Ulei De MăslineUlei De Măsline
UsturoiUsturoi
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Întindeți cantități egale de brânză de capră pe o jumătate din fiecare dintre rulourile sandwich. Completați fiecare cu o porție de sfeclă feliată și spanac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sandwich BunSandwich Bun
Brânză De CaprăBrânză De Capră
SpanacSpanac
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
SfeclăSfeclă
9
Bateți maioneza, usturoiul și sucul de lămâie împreună într-un castron; întindeți uniform peste jumătățile de rulouri sandwich rămase și acoperiți cu câte un capac de ciuperci fiecare. Aduceți cele două jumătăți împreună pentru a forma sandvișurile de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sandwich BunSandwich Bun
Suc De LămâieSuc De Lămâie
MaionezăMaioneză
CiuperciCiuperci
UsturoiUsturoi
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții4
Scor De Sănătate22
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista