Burgeri Portobello Cu Brânză Balsamică-Albastră
Reteta balsamic-Blue Cheese Portobello Burgers este gata în aproximativ 15 minute și este cu siguranță un extraordinar vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. Această rețetă servește 2 și costă 2,16 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 317 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de sare, chifle de hamburger, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este bun. Încercați Burgeri Portobello Cu Brânză Albastră, Burgeri Portobello Cu Brânză Albastră, și Burgeri Cu Brânză Albastră Cu Ciuperci Portobello pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Răzuiți branhiile din capacele de ciuperci, dacă doriți.
Combinați 3 linguri de oțet, ulei și următoarele 3 ingrediente într-un vas superficial sau într-o pungă mare de congelator din plastic cu fermoar; adăugați ciuperci, întorcându-vă la strat. Acoperiți sau sigilați și răciți 1 oră, întorcându-vă ocazional.
Scoateți ciupercile din marinată, aruncând marinada.
Ciuperci la grătar, acoperite cu capac la grătar, la foc mediu-mare (350 până la 40
3 până la 4 minute pe fiecare parte sau până se înmoaie.
Scoateți ciupercile de pe grătar și presărați imediat partea inferioară uniform cu brânză albastră.
Se amestecă maioneza și 1 linguriță de oțet.
Întindeți amestecul uniform pe părțile tăiate ale chiflelor; așezați salată, ciuperci și felii de roșii pe jumătățile inferioare ale chiflelor și acoperiți cu blaturi.