Burgeri poblano picante cu ceapă roșie murată și cremă Chipotle
Burgerii poblano picante cu ceapă roșie murată și cremă Chipotle ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 28G de proteine, 25g de grăsime, și un total de 473 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 3,78 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați boia de ardei, lapte, coriandru măcinat și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma laptele cu conținut scăzut de grăsimi, puteți urma acest fel principal cu Milkshake Brownie Cu Caramel Sărat ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Burgeri poblano picante cu cremă Chipotle, Burgeri picante de curcan cu ceapă murată, și Ceapă Roșie Murată.
Instrucțiuni
Așezați ardeii iute poblano pe o foaie de copt căptușită cu folie și fierbeți timp de 8 minute sau până se înnegrește, întorcându-se după 6 minute.
Așezați într-o pungă de plastic cu fermoar; sigiliu.
Lăsați să stea 15 minute. Curățați ardeii iute și aruncați semințele și membranele. Se toacă fin.
Combinați laptele și pâinea într-un castron mare; amestecați amestecul de pâine cu o furculiță până se omogenizează.
Adăugați poblano chile, 1 1/2 linguri coriandru, chimen, coriandru, boia de ardei, 1/4 linguriță sare, 1/4 linguriță piper negru și carne de vită în amestecul de lapte, aruncând ușor pentru a combina. Împărțiți amestecul în 4 porții egale, modelând ușor fiecare într-o pastă groasă de 1/2 inch. Apăsați o indentare de dimensiunea nichelului în centrul fiecărei plăcinte. Acoperiți și răciți până când sunteți gata de grătar.
Preîncălziți grătarul la foc mediu-mare.
Combinați restul de 1 1/2 linguri de coriandru, restul de 1/4 linguriță de sare și restul de 1/4 linguriță de piper negru într-un castron mediu. Se amestecă smântână, șalotă și suc.
Scoateți 1 ardei chipotle și 2 lingurițe de sos adobo din cutie; rezervați ardeii chipotle rămași și sosul adobo pentru o altă utilizare. Chop chile. Se amestecă chipotle tocat și 2 lingurițe de sos adobo în amestecul de smântână. Pune deoparte.
Așezați chiftelele pe un grătar acoperit cu spray de gătit; grătiți 3 minute sau până când apar urme de grătar. Întoarceți cu grijă chiftele; grătar încă 3 minute sau până la gradul dorit de coacere.
Așezați 1 patty pe jumătatea inferioară a fiecărui coc; acoperiți fiecare porție cu 3 linguri de cremă chipotle și 1 lingură de ceapă roșie murată.