Burgeri mari de la sud de graniță

Burgeri mari de la sud de graniță
Backyard mare Sud-de-The-frontieră burgeri ar putea fi doar American rețeta pe care o căutați. Această rețetă face 6 porții cu 591 calorii, 50g de proteine, și 30g de grăsime fiecare. Pentru $3.42 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Mergeți la magazin și ridicați biscuiți rotunzi cu unt, piper, brânză pepper jack și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi chimenul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este destul de bun. Încercați Submarin la sud de frontieră, Quiche la sud de graniță, și Sandvișuri la sud de graniță pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați primele 8 Ingrediente. Zdrobiți carnea de vită și cârnații peste amestec și amestecați bine. Formați în 6 paturi. Grătar, acoperit, la foc mediu timp de 5 până la 7 minute pe fiecare parte, sau până când nu mai este roz. Se acoperă cu brânză. Grătiți până se topește brânza. Grătați chiflele, tăiate în jos, timp de una până la 2 minute sau până când sunt prăjite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CârnațiCârnați
BrânzăBrânză
Carne De VităCarne De Vită
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
BolBol
2
Serviți burgeri pe chifle, garnisiți după dorință.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate25
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista