Burgeri mari de la sud de graniță
Backyard mare Sud-de-The-frontieră burgeri ar putea fi doar American rețeta pe care o căutați. Această rețetă face 6 porții cu 591 calorii, 50g de proteine, și 30g de grăsime fiecare. Pentru $3.42 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Mergeți la magazin și ridicați biscuiți rotunzi cu unt, piper, brânză pepper jack și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi chimenul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este destul de bun. Încercați Submarin la sud de frontieră, Quiche la sud de graniță, și Sandvișuri la sud de graniță pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați primele 8 Ingrediente. Zdrobiți carnea de vită și cârnații peste amestec și amestecați bine. Formați în 6 paturi. Grătar, acoperit, la foc mediu timp de 5 până la 7 minute pe fiecare parte, sau până când nu mai este roz. Se acoperă cu brânză. Grătiți până se topește brânza. Grătați chiflele, tăiate în jos, timp de una până la 2 minute sau până când sunt prăjite.
Serviți burgeri pe chifle, garnisiți după dorință.