Burgeri indieni de curcan cu var, castraveți și Chutney

Nevoie de un fel principal fără lactate? Burgerii indieni de curcan cu var, castraveți și Chutney ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 207 calorii, 36g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru $ 3.49 pe portie, această rețetă acoperă 32% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână piper, curcan măcinat, coriandru măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până chimen sol ai putea urma acest curs principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. 59 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este o destul de scump rețetă pentru fanii mâncării americane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular remarcabil de 95%. Rețete similare sunt Indian Curry burgeri cu chutney Mayo, Burgeri de curcan cu Chutney, și Burgeri De Curcan Chutney.
Instrucțiuni
Puneți usturoiul într-o tigaie mică la foc mediu-mare; prăjiți până se rumenesc, aproximativ 5 minute. Cojiți, tocați și dați deoparte.
Se amestecă sare, piper, coriandru, 1/2 linguriță. cumin, scorțișoară și cuișoare într-un castron mic.
Rupeți curcanul într-un castron mediu; adăugați usturoi, spanac, amestec de condimente, ghimbir și jalapeno; amestecați ușor cu o furculiță pentru a combina. Împărțiți amestecul de curcan în 4 porții. Aruncați carnea înainte și înapoi între mâinile cupate pentru a forma o minge. Pat cu vârful degetelor pentru a aplatiza la aproximativ 4 1/2 cm lățime. La frigider.
Se amestecă castraveți, suc de lămâie, 1/4 linguriță. cumin și sare după gust într-un castron mic. La frigider până este gata de servit.
Pentru grătar de cărbune: construiți un foc fierbinte pe o parte a grătarului. Înlocuiți rack. Când cărbunele sunt acoperite cu cenușă albă, adăugați burgeri. Acoperiți și gătiți, întorcându-vă o singură dată, până când ați terminat, aproximativ 5 minute pe fiecare parte.
Grătați pitas până se rumenesc și se încălzesc, aproximativ un minut pe fiecare parte. Împărțiți transversal.
Puneți un burger pe fiecare dintre cele 4 jumătăți de pita. Sus cu castraveți și chutney, apoi rămase jumătăți de pita.