Burgeri hrăniți cu iarbă cu sos de grătar Chipotle
Rețeta burgeri hrăniți cu iarbă cu sos de grătar Chipotle ar putea satisface pofta ta americană în aproximativ 35 minute. Pentru $2.66 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 38g de proteine, 42G de grăsime, și un total de 772 calorii. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Tatălui eveniment. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână ketchup, sare și piper kosher, usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma zahărul brun deschis, puteți urma acest fel principal cu Tarta de caise cu zahar brun si scortisoara ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Încercați Burgeri de vită cu sos de grătar cu arahide-Chipotle, Burgeri de grătar Chipotle cu Slaw, și Sos De Grătar Chipotle pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Faceți sos: purificați toate ingredientele sosului într-un robot de bucătărie până când este foarte neted.
Faceți burgeri: într-un castron, combinați carnea de vită și 1 1/2 linguriță. fiecare sare și piper (dacă se utilizează burgeri preformate, se presara cu sare și piper). Formați - vă în 4 chiftele de aproximativ 3/4 in. gros, făcând o ușoară depresiune în fiecare pentru a ajuta la menținerea burgerilor plat în timp ce gătesc. Puneți pe o farfurie, acoperiți și răciți până când este gata de grătar.
Preîncălziți un grătar la foc mediu (350 până la 450; puteți ține mâna de 5 in. deasupra grătarului de gătit doar 5 până la 7 secunde).
Presărați ceapa cu restul de sare și piper și 1 linguriță. ulei. Grătar, acoperit, până se înmoaie, întorcându-se o dată, 8 minute în total.
Între timp, frecați burgerii cu 2 lingurițe. ulei și grătar, acoperit, întorcându-se o dată, aproximativ 6 minute în total pentru mediu-rar. În ultimele momente de gătit, puneți o felie de brânză pe fiecare burger.
Așezați jumătățile de COC, tăiate cu fața în jos, pe grătar pentru a prăji ușor.
Transferați chiflele într-un platou și umpleți cu burgeri și ceapă. Lingură aproximativ 1 1/2 lingură. sos de grătar deasupra și adăugați o felie de Roșie și o frunză de salată.
Faceți înainte: sos: 1 săptămână răcită.