Burgeri Hominy-Pinto cu ardei iute Poblano prăjiți

Hamburgerii Hominy-Pinto cu ardei iute Poblano prăjiți ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă vegetariană servește 4 și costă $1.92 pe portie. O porție conține 507 calorii, 19g de proteine, și 16g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, ulei de canolan, brânză monterey jack și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma uleiul de canolan, puteți urma acest fel principal cu Cifre De Afaceri Cireșe-Caise ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Ardei iute poblano umpluți în orez alb (arroz Blanco con Chiles Rellenos de Queso), Seitan afumat, fasole Pinto și tocană de Hominy, și Carne de porc și Hominy în supă de ardei iute roșu / tocană.
Instrucțiuni
Așezați ardeii iute pe o foaie de copt căptușită cu folie; se fierbe la 3 inci de la căldură 8 minute sau până se înnegrește și se carbonizează, întorcându-se după 6 minute.
Așezați într-o pungă de plastic rezistentă; sigiliu.
Lăsați să stea 15 minute. Curățați și aruncați pielea.
Tăiați fiecare chile pe lungime în 4 benzi; aruncați semințele.
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Adăugați ceapa și usturoiul; saut 5 minute.
Puneți amestecul de ceapă, sare, fasole și hominy într-un robot de bucătărie; pulsează până la măcinat grosier.
Combinați amestecul de fasole și 1/2 cană masa într-un castron mediu. Împărțiți amestecul de fasole în 4 porții egale, modelând fiecare într-o pastă groasă de 1/2 inch.
Așezați 1/4 cană masa rămasă într-un vas puțin adânc; pateuri de dragare în masa.
Încălziți uleiul în tigaie la foc mediu.
Adăugați chiftele în tigaie; gatiti 4 minute. Întoarceți chiftelele. Top fiecare patty cu 3 linguri de brânză; gatiti 4 minute.
Combinați smântâna și salsa într-un castron mic.
Întindeți 1 lingură de amestec de smântână pe jumătatea superioară a fiecărui coc.
Așezați chiftelele pe jumătățile inferioare ale chiflelor; acoperiți fiecare porție cu 2 fâșii de piper. Acoperiți cu vârfuri de chifle.