Burgeri Gorgonzola

Burgeri Gorgonzola
Gorgonzola Burgers ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 454 calorii, 42G de proteine, și 32g de grăsime fiecare. Pentru $2.28 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați chuck, gorgonzola dolce, salt și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 59%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Mini burgeri de curcan cu Gorgonzola, Burgeri de miel Gorgonzola cu gust de cireșe murate, și Burgeri Porcini-Gorgonzola cu vitel Demi-glaciar 4 pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Cumpărați carnea potrivită. Pentru burgeri suculenți, obțineți chuck măcinat cu un conținut de grăsime de cel puțin 18%. Carnea slabă și extra-slabă face burgeri duri și uscați. De asemenea, cu cât carnea este mai proaspăt măcinată, cu atât burgerul este mai fraged și mai aromat: dacă magazinul dvs. are măcelari, rugați-i să macine carnea proaspătă pentru dvs. (Sau pur și simplu măcinați-vă propriul, urmând metoda noastră fără agitație, vezi mai jos.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceai Sp. Asezonați Toată SareaCeai Sp. Asezonați Toată Sarea
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
2
Se amestecă în sare foarte, foarte ușor. Cu cât te descurci mai mult cu carnea, cu atât burgerul tău va fi mai dur. Într-un castron mare, trageți carnea în bucăți mici, adăugați sare și aruncați ușor cu degetele întinse până se amestecă ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Folosiți mâinile umede pentru a forma torturi. Acest lucru vă împiedică mâinile să devină lipicioase. De asemenea, permite cărnii să se unească mai repede și previne manipularea excesivă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
4
Faceți tortele mai subțiri în centru. Împărțiți carnea în 8 porții egale și formați - o în torturi groase de 1/4 până la 1/2 inch. Împărțiți gorgonzola în 4 porțiuni egale; formați fiecare într-un disc și puneți-l pe un patty. Top discuri gorgonzola cu restul de 4 chiftele și marginile de etanșare de chiftele în jurul valorii de brânză. Modelați ușor chiftelele astfel încât să fie cu aproximativ 1/4 inch mai subțiri în centru decât pe margini. (Se vor micșora și se vor uniformiza atunci când gătesc.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
GorgonzolaGorgonzola
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
5
Păstrați carnea rece până când merge pe grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
6
Puneți prăjiturile în frigider în timp ce grătarul se încălzește. Acest lucru ajută mai mult din grăsimea purtătoare de aromă să rămână în carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
7
Folosiți un grătar curat, bine uns, preîncălzit. Bucățile de resturi încurajează lipirea, la fel ca și o suprafață neîngrijită și o temperatură prea scăzută; vrei ca burgerii tăi să sfârâie rapid, să se întărească și să se elibereze de pe grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
8
Păstrați grătarul la foc mare constant (puteți ține mâna cu 1 până la 2 inci deasupra nivelului grătarului timp de 2 până la 3 secunde). Dacă utilizați cărbune, doriți ca cărbunii acoperiți cu cenușă să producă căldură uniformă. Cu un grătar pe gaz, țineți capacul în jos în timp ce gătiți; cu un grătar cu cărbune, lăsați capacul oprit.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
9
Flip burgeri o dată și la momentul potrivit. Întoarcerea constantă va întări și usca carnea, iar dacă răsturnați prea curând, burgerii se vor lipi. Gatiti 2 minute pe fiecare parte pentru rare, 3 pentru mediu-rar, 4 pentru mediu si 5 pentru bine facut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
10
Nu apăsați pe burgeri în timp ce gătesc. Sucul care se scurge deține cea mai mare parte a aromei și umidității.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
11
Lăsați burgerii să se odihnească câteva minute înainte de a mânca. Acest lucru le permite să termine gătitul și permite sucurilor lor, care s-au adunat la suprafață în timpul grătarului, să se redistribuie pe tot parcursul patty.
12
Adevăratul secret: măcinați-vă propria carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
13
Măcinarea cărnii acasă nu este doar mai ușoară decât cred majoritatea oamenilor, ci face și cei mai umezi și mai aromați burgeri. Și, având în vedere preocupările periodice de siguranță cu privire la carnea măcinată comercial, pământul de casă este calea de urmat dacă vă plac burgerii gătite rare sau medii. Mașini de tocat carne manuale (aproximativ 3 USD
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
(înlăturați Orice Mufă)(înlăturați Orice Mufă)
14
sunt disponibile la magazinele de produse de bucătărie și la accesoriile pentru polizor (aproximativ 5 USD
15
pentru mixerele în picioare funcționează foarte bine.
16
Pentru patru burgeri de 6 uncii, cumpărați 1 1/2 lire friptură sau filet, păstrând un strat subțire de grăsime pe carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită Chuck FripturăCarne De Vită Chuck Friptură
Friptură De PorcFriptură De Porc
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
17
Pentru un plus de siguranță, aduceți o oală mare cu apă la fierbere și fierbeți friptura timp de 30 până la 60 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
18
Scoateți carnea și clătiți cu apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
19
Tăiați carnea în bucăți de 1 inch. Într-un castron mare, aruncați bucăți de carne cu 1 linguriță de sare. Acoperiți și refrigerați peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
20
Răciți râșnița timp de 30 de minute înainte de a începe (o râșniță rece se macină mai eficient).
21
Configurați râșnița conform instrucțiunilor producătorului, folosind placa grosieră sau setarea. Hrăniți carnea în pâlnie și mănâncă, oprindu-se pentru a șterge polizorul, dacă este necesar. Puneți carnea măcinată prin râșniță încă o dată și continuați cu pasul 2 de mai sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
PâlniePâlnie
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate15
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista