Burgeri Gorgonzola
Gorgonzola Burgers ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 454 calorii, 42G de proteine, și 32g de grăsime fiecare. Pentru $2.28 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați chuck, gorgonzola dolce, salt și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 59%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Mini burgeri de curcan cu Gorgonzola, Burgeri de miel Gorgonzola cu gust de cireșe murate, și Burgeri Porcini-Gorgonzola cu vitel Demi-glaciar 4 pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Cumpărați carnea potrivită. Pentru burgeri suculenți, obțineți chuck măcinat cu un conținut de grăsime de cel puțin 18%. Carnea slabă și extra-slabă face burgeri duri și uscați. De asemenea, cu cât carnea este mai proaspăt măcinată, cu atât burgerul este mai fraged și mai aromat: dacă magazinul dvs. are măcelari, rugați-i să macine carnea proaspătă pentru dvs. (Sau pur și simplu măcinați-vă propriul, urmând metoda noastră fără agitație, vezi mai jos.)
Se amestecă în sare foarte, foarte ușor. Cu cât te descurci mai mult cu carnea, cu atât burgerul tău va fi mai dur. Într-un castron mare, trageți carnea în bucăți mici, adăugați sare și aruncați ușor cu degetele întinse până se amestecă ușor.
Folosiți mâinile umede pentru a forma torturi. Acest lucru vă împiedică mâinile să devină lipicioase. De asemenea, permite cărnii să se unească mai repede și previne manipularea excesivă.
Faceți tortele mai subțiri în centru. Împărțiți carnea în 8 porții egale și formați - o în torturi groase de 1/4 până la 1/2 inch. Împărțiți gorgonzola în 4 porțiuni egale; formați fiecare într-un disc și puneți-l pe un patty. Top discuri gorgonzola cu restul de 4 chiftele și marginile de etanșare de chiftele în jurul valorii de brânză. Modelați ușor chiftelele astfel încât să fie cu aproximativ 1/4 inch mai subțiri în centru decât pe margini. (Se vor micșora și se vor uniformiza atunci când gătesc.)
Păstrați carnea rece până când merge pe grătar.
Puneți prăjiturile în frigider în timp ce grătarul se încălzește. Acest lucru ajută mai mult din grăsimea purtătoare de aromă să rămână în carne.
Folosiți un grătar curat, bine uns, preîncălzit. Bucățile de resturi încurajează lipirea, la fel ca și o suprafață neîngrijită și o temperatură prea scăzută; vrei ca burgerii tăi să sfârâie rapid, să se întărească și să se elibereze de pe grătar.
Păstrați grătarul la foc mare constant (puteți ține mâna cu 1 până la 2 inci deasupra nivelului grătarului timp de 2 până la 3 secunde). Dacă utilizați cărbune, doriți ca cărbunii acoperiți cu cenușă să producă căldură uniformă. Cu un grătar pe gaz, țineți capacul în jos în timp ce gătiți; cu un grătar cu cărbune, lăsați capacul oprit.
Flip burgeri o dată și la momentul potrivit. Întoarcerea constantă va întări și usca carnea, iar dacă răsturnați prea curând, burgerii se vor lipi. Gatiti 2 minute pe fiecare parte pentru rare, 3 pentru mediu-rar, 4 pentru mediu si 5 pentru bine facut.
Nu apăsați pe burgeri în timp ce gătesc. Sucul care se scurge deține cea mai mare parte a aromei și umidității.
Lăsați burgerii să se odihnească câteva minute înainte de a mânca. Acest lucru le permite să termine gătitul și permite sucurilor lor, care s-au adunat la suprafață în timpul grătarului, să se redistribuie pe tot parcursul patty.
Adevăratul secret: măcinați-vă propria carne.
Măcinarea cărnii acasă nu este doar mai ușoară decât cred majoritatea oamenilor, ci face și cei mai umezi și mai aromați burgeri. Și, având în vedere preocupările periodice de siguranță cu privire la carnea măcinată comercial, pământul de casă este calea de urmat dacă vă plac burgerii gătite rare sau medii. Mașini de tocat carne manuale (aproximativ 3 USD
sunt disponibile la magazinele de produse de bucătărie și la accesoriile pentru polizor (aproximativ 5 USD
pentru mixerele în picioare funcționează foarte bine.
Pentru patru burgeri de 6 uncii, cumpărați 1 1/2 lire friptură sau filet, păstrând un strat subțire de grăsime pe carne.
Pentru un plus de siguranță, aduceți o oală mare cu apă la fierbere și fierbeți friptura timp de 30 până la 60 de secunde.
Scoateți carnea și clătiți cu apă rece.
Tăiați carnea în bucăți de 1 inch. Într-un castron mare, aruncați bucăți de carne cu 1 linguriță de sare. Acoperiți și refrigerați peste noapte.
Răciți râșnița timp de 30 de minute înainte de a începe (o râșniță rece se macină mai eficient).
Configurați râșnița conform instrucțiunilor producătorului, folosind placa grosieră sau setarea. Hrăniți carnea în pâlnie și mănâncă, oprindu-se pentru a șterge polizorul, dacă este necesar. Puneți carnea măcinată prin râșniță încă o dată și continuați cu pasul 2 de mai sus.