Burgeri glazurați cu smochine cu gem de ceapă roșie

Burgeri glazurați cu smochine cu gem de ceapă roșie
Rețeta burgeri glazurate cu smochine cu gem de ceapă roșie ar putea satisface pofta americană în aproximativ 52 minute. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 42G de proteine, 24g de grăsime, și un total de 629 calorii. Pentru $ 4.32 pe portie, această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, zahăr, gem de ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până oțet de vin roșu ar putea urma acest curs principal cu Plăcintă Cu Cireșe ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Gem de smochine Flatbread cu usturoi prăjit, Cum se face un filet de porc glazurat cu smochine în multe mese, și Cod prăjit cu roșii și ceapă roșie.

Instrucțiuni

1
Pregătiți gemul de ceapă: sotati ceapa în ulei fierbinte într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare 10 minute. Reduceți căldura la minim; amestecați zahărul, oțetul și cimbrul. Acoperiți și gătiți 10 minute sau până când ceapa este foarte fragedă. Păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
GemGem
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Pregătiți burgeri: Coat grătar de gătit la rece de gratar cu spray de gătit de legume, și locul pe gratar. Preîncălziți grătarul la 350 până la 400 (mediu-mare) căldură. Se amestecă ușor împreună sol rotund și următoarele 3 ingrediente. Forma amestec în 4 (1/2-inch grosime) chiftele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Panceta Feliată Subțire, Tăiată în Bucăți De 1/4 InchPanceta Feliată Subțire, Tăiată în Bucăți De 1/4 Inch
Teren RotundTeren Rotund
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
3
Grătare de grătar, acoperite cu capac de grătar, 5 minute pe fiecare parte. Se acoperă cu conserve și brânză; grătar 2 minute sau până când carnea de vită nu mai este roz în centru și brânza este topită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ConservăConservă
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
4
Serviți burgeri pe chifle cu cantitatea dorită de gem de ceapă roșie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
GemGem
DificultateGreu
Gata În52 m.
Porții4
Scor De Sănătate23
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista