Burgeri glazurați cu smochine cu gem de ceapă roșie

Rețeta burgeri glazurate cu smochine cu gem de ceapă roșie ar putea satisface pofta americană în aproximativ 52 minute. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 42G de proteine, 24g de grăsime, și un total de 629 calorii. Pentru $ 4.32 pe portie, această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, zahăr, gem de ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până oțet de vin roșu ar putea urma acest curs principal cu Plăcintă Cu Cireșe ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Gem de smochine Flatbread cu usturoi prăjit, Cum se face un filet de porc glazurat cu smochine în multe mese, și Cod prăjit cu roșii și ceapă roșie.
Instrucțiuni
Pregătiți gemul de ceapă: sotati ceapa în ulei fierbinte într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare 10 minute. Reduceți căldura la minim; amestecați zahărul, oțetul și cimbrul. Acoperiți și gătiți 10 minute sau până când ceapa este foarte fragedă. Păstrați cald.
Pregătiți burgeri: Coat grătar de gătit la rece de gratar cu spray de gătit de legume, și locul pe gratar. Preîncălziți grătarul la 350 până la 400 (mediu-mare) căldură. Se amestecă ușor împreună sol rotund și următoarele 3 ingrediente. Forma amestec în 4 (1/2-inch grosime) chiftele.
Grătare de grătar, acoperite cu capac de grătar, 5 minute pe fiecare parte. Se acoperă cu conserve și brânză; grătar 2 minute sau până când carnea de vită nu mai este roz în centru și brânza este topită.
Serviți burgeri pe chifle cu cantitatea dorită de gem de ceapă roșie.