Burgeri Florentini De Pui

Burgeri Florentine de pui ar putea fi doar American rețetă pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 41G de proteine, 40g de grăsime, și un total de 757 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 3,52 USD pe porție. Un amestec de roșii de carne de vită, ceapă, coapse de pui măcinate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Funcționează bine ca fel principal. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este bun. Încercați Burgeri Florentini De Pui, Burgeri Florentini Cu Trei Brânzeturi, și Burgeri florentini Feta cu Prosciutto Frizzled pe rulouri ciabatta prăjite cu parmezan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți vinul, ceapa și usturoiul în cratiță medie. Aduceți la fierbere la foc mediu-mare și reduceți până când rămân aproximativ 2 linguri de lichid.
Se toarnă amestecul de vin redus în placa de plăcintă superficială și se lasă să se răcească la temperatura camerei.
Între timp, într-un bol mare de amestecare, puneți carne de pui măcinată, sare, piper, muștar, spanac, elvețian ras, pesmet și amestec de vin răcit. Combinați ușor (nu amestecați prea mult!) și se formează în 6 chiftele.
Dacă utilizați grătar cu gaz, preîncălziți la mare.
Ungeți grilele cu ulei de măsline, întoarceți-le la foc mediu și așezați chiftelele pe grătar. Închideți capacul și grătarul timp de 10 minute. Răsturnați burgerii, închideți capacul, gătiți încă aproximativ 6 minute.
Ungeți ambele părți ale rulourilor cu ulei de măsline, așezați pe grătar, așezați 1 felie Elvețiană pe fiecare burger și închideți capacul timp de aproximativ 30 de secunde. Verificați rulourile și îndepărtați-le când se rumenesc.
Îndepărtați burgerii imediat ce brânza se topește puțin.
Așezați chiftelele pe rulouri, acoperiți cu felii de roșii și serviți.
De asemenea, le puteți face în interiorul casei. Preîncălziți tigaia mare la foc mediu.
Adăugați suficient ulei de măsline pentru a acoperi fundul tigaiei și încălziți.
Adăugați chiftelele și acoperiți tigaia timp de 10 minute. Răsturnați burgerii, acoperiți tigaia și gătiți timp de aproximativ 6 până la 8 minute mai mult sau până când sucurile se limpezesc. Se acoperă cu elvețian și se înlocuiește capacul până se topește brânza. Chiflele pot fi rumenite sub broiler.