Burgeri de vită și slănină

Burgeri de vită și slănină
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați burgerii de vită și slănină. O porție conține 590 calorii, 42G de proteine, și 33g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 3,0 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați slănină, carne de vită măcinată, sare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este solid. Încercați Burgeri umpluți cu slănină și brânză (burgeri Jucy Lucy), Bacon Burgers w / Bacon-ceapă balsamică caramelizată, și Burgeri de Bacon cu gem Balsamic de ceapă de Bacon pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic pentru microunde sau o ceașcă de măsurare din sticlă, combinați 2 linguri de bulion de pui și semințe de muștar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De PuiSupă De Pui
Semințe De MuștarSemințe De Muștar
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
BolBol
2
Încălziți într-un cuptor cu microunde la putere maximă (100%) până la barbotare, 15 până la 30 de secunde.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
CuptorCuptor
3
Se toarnă într-un castron mare și se adaugă restul de 1/4 cană de bulion.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Adăugați carne de vită măcinată, pesmet, ou și sare; se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
Carne De Vită MăcinatăCarne De Vită Măcinată
SareSare
OuăOuă
5
Împărțiți amestecul de carne de vită în patru porții egale; formați fiecare într-o rundă uniformă groasă de 4 inci. Înfășurați o felie de slănină perfect într-un inel în jurul marginii fiecărui tort, suprapunându-se capetele și fixându-le cu o scobitoare. Dacă faceți înainte, așezați chiftelele într-un singur strat pe o farfurie, acoperiți etanș și răciți până la 1 zi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Carne De VităCarne De Vită
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
6
Așezați chiftele de vită pe un grătar ușor Uns cu ulei peste un pat solid de cărbuni medii sau la foc mediu pe un grătar cu gaz (puteți ține mâna la nivelul grătarului doar 4 până la 5 secunde); acoperiți grătarul și deschideți orificiile de aerisire. Gatiti prajiturile pana se rumenesc pe fund, 4 pana la 6 minute. Întoarceți cu o spatulă largă și continuați să gătiți până când prăjiturile se simt ferme atunci când sunt presate și nu mai sunt roz în centru (tăiate pentru a testa), cu 4 până la 7 minute mai mult. Acoperiți carnea uniform cu brânză și așezați chifle, tăiate cu fața în jos, pe grătar; acoperiți și gătiți până când brânza este topită și chiflele sunt prăjite, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
BrânzăBrânză
RolaRola
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
7
Întindeți părțile prăjite ale fiecărui coc cu maioneză. Puneți o chiflă de vită pe fiecare fund de COC. Scoateți scobitori și aruncați. Se acoperă fiecare cu salată de hrean și se acoperă cu blat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HreanHrean
Carne De VităCarne De Vită
MaionezăMaioneză
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
8
Salată de hrean: într-un blender sau într-un castron cu furculiță, amestecați 1/4 cană cremă de brânză sau brânză Neufchtel (cremă ușoară) cu 3 linguri bulion de pui degresat cu grăsime, 2 linguri hrean preparat și 1 lingură suc de lămâie. Într-un castron, amestecați pansamentul de hrean cu 3 căni de varză mărunțită fin (8 oz.; uneori etichetat păr de înger), 1 lingură de ceapă tocată și sare și piper după gust. Dacă faceți înainte, acoperiți și răciți până la 1 zi; se amestecă înainte de servire. Face 1 1/2 cani.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion De Pui Fără GrăsimiBulion De Pui Fără Grăsimi
Sos De HreanSos De Hrean
Sare și PiperSare și Piper
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
HreanHrean
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Cremă UșoarăCremă Ușoară
Paste De Păr îngerPaste De Păr înger
VarzăVarză
BrânzăBrânză
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate20
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista