Burgeri de vită și slănină
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați burgerii de vită și slănină. O porție conține 590 calorii, 42G de proteine, și 33g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 3,0 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați slănină, carne de vită măcinată, sare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este solid. Încercați Burgeri umpluți cu slănină și brânză (burgeri Jucy Lucy), Bacon Burgers w / Bacon-ceapă balsamică caramelizată, și Burgeri de Bacon cu gem Balsamic de ceapă de Bacon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic pentru microunde sau o ceașcă de măsurare din sticlă, combinați 2 linguri de bulion de pui și semințe de muștar.
Încălziți într-un cuptor cu microunde la putere maximă (100%) până la barbotare, 15 până la 30 de secunde.
Se toarnă într-un castron mare și se adaugă restul de 1/4 cană de bulion.
Adăugați carne de vită măcinată, pesmet, ou și sare; se amestecă bine.
Împărțiți amestecul de carne de vită în patru porții egale; formați fiecare într-o rundă uniformă groasă de 4 inci. Înfășurați o felie de slănină perfect într-un inel în jurul marginii fiecărui tort, suprapunându-se capetele și fixându-le cu o scobitoare. Dacă faceți înainte, așezați chiftelele într-un singur strat pe o farfurie, acoperiți etanș și răciți până la 1 zi.
Așezați chiftele de vită pe un grătar ușor Uns cu ulei peste un pat solid de cărbuni medii sau la foc mediu pe un grătar cu gaz (puteți ține mâna la nivelul grătarului doar 4 până la 5 secunde); acoperiți grătarul și deschideți orificiile de aerisire. Gatiti prajiturile pana se rumenesc pe fund, 4 pana la 6 minute. Întoarceți cu o spatulă largă și continuați să gătiți până când prăjiturile se simt ferme atunci când sunt presate și nu mai sunt roz în centru (tăiate pentru a testa), cu 4 până la 7 minute mai mult. Acoperiți carnea uniform cu brânză și așezați chifle, tăiate cu fața în jos, pe grătar; acoperiți și gătiți până când brânza este topită și chiflele sunt prăjite, 2 până la 3 minute.
Întindeți părțile prăjite ale fiecărui coc cu maioneză. Puneți o chiflă de vită pe fiecare fund de COC. Scoateți scobitori și aruncați. Se acoperă fiecare cu salată de hrean și se acoperă cu blat.
Salată de hrean: într-un blender sau într-un castron cu furculiță, amestecați 1/4 cană cremă de brânză sau brânză Neufchtel (cremă ușoară) cu 3 linguri bulion de pui degresat cu grăsime, 2 linguri hrean preparat și 1 lingură suc de lămâie. Într-un castron, amestecați pansamentul de hrean cu 3 căni de varză mărunțită fin (8 oz.; uneori etichetat păr de înger), 1 lingură de ceapă tocată și sare și piper după gust. Dacă faceți înainte, acoperiți și răciți până la 1 zi; se amestecă înainte de servire. Face 1 1/2 cani.