Burgeri De Ton Și Ghimbir

Burgerii Tunan și Ginger ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 473 calorii, 38g de proteine, și 23g de grăsime. Pentru $1.58 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. 20 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână ghimbir, sare de mare grosieră, muștar dijon și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma ghimbirul, puteți urma acest fel principal cu Tort de ghimbir cu glazură de ghimbir cristalizată ca desert. Este o preț rezonabil rețetă pentru fanii mâncării americane. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este grozav. Încercați Burgeri de ton cu maioneză de ghimbir-muștar, Burgeri de ton cu sos de morcov-ghimbir, și Burgeri De Ton Cu Maioneză De Ghimbir Wasabi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați muștarul, wasabi-ul și 1 linguriță de apă într-un castron.
Combinați amestecul de muștar, ghimbirul, usturoiul, 1 1/2 lingură ulei de arahide, sare și piper într-un robot de bucătărie; puls până la pastel; pune deoparte Maia wasabi.
Adăugați ton și puls până când sunt combinate. Formați amestecul de ton în 4 chiftele și refrigerați cel puțin 1 oră și până la 24 de ore.
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie la foc mediu-mare. Saut eșalotă până la moale și ușor maro, 10 minute; retrase din circuitul agricol. [De asemenea, puteți pune la frigider șalotele până la 24 de ore și le puteți încălzi chiar înainte de servire.]
Încălziți grătarul la mare sau setați tigaia la grătar la foc mare. Frecați burgerii cu 1 lingură de ulei de arahide; grătar până la coacerea dorită, 2 până la 3 minute pe parte pentru mediu-rar. Grătați chiflele până se prăjesc ușor.
Întindeți maiaua wasabi pe jumătatea inferioară a fiecărui coc, deasupra cu 1/4 șalotă sotată, garnisiți cu rucola, dacă doriți, și terminați cu burger și jumătatea superioară a cocului.
Combinați muștarul, wasabi-ul și 1 linguriță de apă într-un castron.
Combinați amestecul de muștar, ghimbirul, usturoiul, 1 1/2 lingură ulei de arahide, sare și piper într-un robot de bucătărie; puls până la pastel; pune deoparte Maia wasabi.
Adăugați ton și puls până când sunt combinate. Formați amestecul de ton în 4 chiftele și refrigerați cel puțin 1 oră și până la 24 de ore.
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie la foc mediu-mare. Saut eșalotă până la moale și ușor maro, 10 minute; retrase din circuitul agricol. [De asemenea, puteți pune la frigider șalotele până la 24 de ore și le puteți încălzi chiar înainte de servire.]
Încălziți grătarul la mare sau setați tigaia la grătar la foc mare. Frecați burgerii cu 1 lingură de ulei de arahide; grătar până la coacerea dorită, 2 până la 3 minute pe parte pentru mediu-rar. Grătați chiflele până se prăjesc ușor.
Întindeți maiaua wasabi pe jumătatea inferioară a fiecărui coc, deasupra cu 1/4 șalotă sotată, garnisiți cu rucola, dacă doriți, și terminați cu burger și jumătatea superioară a cocului.
Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz
Merlot, Pinot Noir și vinul rosulimbrox sunt alegerile mele de top pentru ton. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Miranda Lambert County Road Merlot Wine cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
![Miranda Lambert County Road Merlot Vin]()
Miranda Lambert County Road Merlot Vin
Spiritul nostru cel mai robust este plin de aromă fructată și culoare puternică, dar netedă ca textură și livrare. Cu esența sa de boabe coapte, aroma persistă atâta timp cât finisajul exploziv. Acest Merlot catifelat uscat este dotat cu echilibrul corect de putere și finețe care îl fac un însoțitor excelent pentru friptură și paste cu sos roșu corpolent și ciocolată neagră.