Burgeri De Ton Cu Maioneză De Ghimbir Wasabi

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați burgerii de ton cu maioneză de ghimbir Wasabi. O porție conține 353 calorii, 29G de proteine, și 23g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 4,88 USD pe porție. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 31 ar spune că a lovit locul. Un amestec de ulei de semințe de struguri, sare și piper, rulouri de brioșă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o destul de scumpe rețetă pentru fanii mâncării americane. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 26 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este grozav. Încercați Sâmbătă cu Rachael Ray-burgeri de somon cu ghimbir wasabi Mayo, Ton ars cu maioneză Wasabi, și Burgeri asiatici de curcan cu maioneză Wasabi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați scallions, ghimbir, ou și ton într-un castron mare. Condimentează cu sare și piper după gust. Formați amestecul în 6 chiftele (vor fi destul de Libere), așezați pe o farfurie și acoperiți cu folie de plastic.
Puneți burgerii la frigider pentru cel puțin 15 minute pentru a se întări puțin.
Între timp, feliați castravetele în panglici largi folosind un cojitor și faceți maioneza cu ghimbir wasabi: amestecați maioneza, wasabi și ghimbirul murat.
Adăugați puțină apă dacă este necesar pentru a subția maiaua. Acoperiți și puneți deoparte.
Puneți o tigaie mare, antiaderentă, la foc mediu-mare și adăugați 1 lingură de ulei. Când uleiul este fierbinte, adăugați burgerii în tigaie în loturi. Gatiti pana se rumeneste pe fund, aproximativ trei minute. Întoarceți și gătiți încă câteva minute, până când sunt gătite (puteți opri burgerii la mediu rar, dar îmi plac mai aproape de mediu/mediu-bine). Păstrați într-un loc cald în timp ce gătiți restul burgerilor.
Prăjiți chiflele și serviți burgerii deasupra, cu o păpușă generoasă de maioneză wasabi, o mână de muguri și câteva panglici de castraveți.
Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz
Merlot, Pinot Noir și vinul rosulimbrox sunt alegerile mele de top pentru ton. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Maddalena Merlot cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![Maddalena Merlot]()
Maddalena Merlot
Maddalena Merlot oferă arome de fructe coapte și condimente de stejar cu note de vanilie și anason. Aromele de fructe coapte includ prune strălucitoare și zmeură. Aromele de fructe salută palatul, iar taninurile moi încadrează textura proaspătă care acoperă gura.