Burgeri De Tequila Cu Pui La Grătar

Burgeri tequila pui la gratar necesită în jurul valorii de 45 minute de la început până la sfârșit. Pentru $2.2 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 311 calorii, 26g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 5. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Funcționează bine ca un fel principal accesibil. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, coriandru, tequila și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma coaja de tei, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri de marmeladă de portocale cu glazură de coajă de portocală ca desert. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 45%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Burgeri De Tequila Cu Pui La Grătar, Salată de pui Tequila-Lime la grătar cu vinetă Tequila-Lime, și Tequila Pui La Gratar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți grătarul la 350 până la 400 de căldură (medie-mare). Pulsați puiul măcinat, coriandrul, usturoiul și ardeiul jalapeo într-un robot de bucătărie de 3 până la 4 ori sau până când sunt combinate.
Adăugați panko sau ovăz, tequila, coajă de tei, sare, piper și sos de soia; pulsează până se combină. Formați în 5 chiftele. Grătar, acoperit cu capac pentru grătar, 4 până la 5 minute pe fiecare parte sau până când un termometru pentru carne introdus în cea mai groasă porțiune înregistrează 165; scoateți din grătar. Păstrați cald. Reduceți temperatura grătarului la 300 până la 350 de căldură (medie). Grill ardei gras felii si ceapa 4 minute pe fiecare parte sau pana cand se inmoaie.
Serviți burgeri, ardei grași și ceapă pe chifle cu maioneză de coriandru-Lime.