Burgeri De Somon La Grătar Cu Tartar

Reteta Tartar-Topped burgeri de somon la gratar ar putea satisface pofta ta American în aproximativ 1 oră și 20 de minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 26g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 288 calorii. Această rețetă servește 2 și costă 2,84 USD pe porție. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Mergeți la magazin și ridicați iaurt, coajă de tei, pesmet și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma coaja de tei, puteți urma acest fel principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de Lime și fistic ca desert. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Burgeri De Somon Cu Maioneză Tartară, Burgeri De Somon Cu Sos Tartar De Mărar, și Burgeri de somon cu sos Tartar de mărar.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, amestecați somonul, pesmetul și ardeiul gras, rupând somonul cu lingura. Se amestecă ingredientele de burger rămase până se amestecă bine.
Aliniați foaia cookie cu hârtie cerată. Formați amestecul de somon în 4 chiftele, fiecare cu grosimea de aproximativ 1/2 inch.
Așezați pe hârtie cerată. La frigider 1 oră. Între timp, într-un castron mic, amestecați toate ingredientele sosului tartru. Dați la frigider până când este gata de servit.
Pulverizați grătarul cu spray de gătit.
Încălziți grătarul cu gaz sau cărbune. Acoperiți și grătați burgerii la foc mediu 6 până la 8 minute, rotind o dată, până când sunt încălziți.
Se servește cu sos tartru.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somon în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 12 dolari pe sticlă.
![Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay]()
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Nozzole le Bruniche este o expresie elegantă și distinctivă a soiului Chardonnay, cu un buchet curat și parfumat de fructe albe și tropicale compensate de ușoare nuanțe de pâine prăjită. Pe cerul gurii, acesta arată un echilibru superb de maturitate a fructelor subliniată de o aciditate proaspătă și structura corpului mediu, cu o impresie de ansamblu de complexitate delicată. Acestea se repetă în finisajul curat, persistent, care se termină pe o notă subtilă prăjită.