Burgeri de somon cu maioneză de busuioc-usturoi

Burgeri de somon cu maioneză de busuioc-usturoi
Burgerii de somon cu maioneză de busuioc-usturoi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 3,24 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 32g de grăsime, și un total de 403 calorii. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 41 ar spune că a lovit locul. Un amestec de ceapă, chifle hambuger, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este spectaculos. Încercați Burgeri de busuioc cu Mayo de roșii uscate la soare, Burgeri Saigon cu glazură de ghimbir și maioneză de busuioc thailandez, și Burgeri de somon cu maioneză de coriandru pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru a face burgerii: așezați somonul, ceapa, ceapa, sucul de lămâie, sarea și peperul într-un robot de bucătărie și procesați până când toate ingredientele sunt amestecate.Împărțiți amestecul de somon în 4 chiftele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Felii Subțiri De Curcan Gătit, MărunțitFelii Subțiri De Curcan Gătit, Mărunțit
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1
Așezați toate ingredientele într-un robot de bucătărie sau blender și amestecați până se omogenizează.
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Se transferă într-un castron, se acoperă și se dă la frigider până când este gata de servit.
Echipamente pe care le vei folosi
Cum Ar Fi Ciocolata Super Umedă Betty Crocker, Coaptă Conform Instrucțiunilor De Pe CutieCum Ar Fi Ciocolata Super Umedă Betty Crocker, Coaptă Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
3
Încălziți o tigaie la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Până La 1 1/2 Căni De Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă1 Până La 1 1/2 Căni De Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă
1
Așezați 1 fund de coc pe fiecare farfurie, deasupra cu salată verde, ceapă roșie și 1 patty.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
Cheddar Ascuțit, Tăiat CubulețeCheddar Ascuțit, Tăiat Cubulețe
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
2
Întindeți maiaua de busuioc deasupra tortului și acoperiți-o cu blatul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe Suplimentare De Floarea-soareluiBoabe Suplimentare De Floarea-soarelui
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca retrospectiv vinuri Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Vinuri Retrospective Chardonnay
Vinuri Retrospective Chardonnay
Chardonnay-ul nostru 2018 provine din podgoriile din Carneros și Oak Knoll. Fermentat în oțel inoxidabil, apoi îmbătrânit trei luni pe drojdie în stejar francez neutru, vinul prezintă o mare aciditate, greutate și senzație de gură. Acest Chardonnay 100% prezintă aciditate rezervată în mod normal vinurilor inoxidabile. Acesta este un Chardonnay frumos echilibrat.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate26
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista