Burgeri de roșii uscați la soare cu ceapă glazurată Balsamic

Burgeri de roșii uscați la soare cu ceapă glazurată Balsamic
Burgerii de roșii uscați la soare cu ceapă glazurată balsamică ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără lactate servește 8 și costă $3.32 pe portie. O porție conține 632 calorii, 37g de proteine, și 36g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați roșii uscate la soare, busuioc, ceapă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este destul de bun. Încercați Anghinare și paste de roșii uscate la soare, Paste Pesto de roșii uscate la soare cu Zoodles, și Pesto De Roșii Ușor Vegan Uscat La Soare pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tapetați foaia mare de copt cu hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Foaie De CoptFoaie De Copt
2
Se amestecă carne de vită măcinată, roșii uscate la soare tocate, 2 linguri ulei de roșii rezervat, ceapă rasă, busuioc uscat, chimen măcinat, 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper într-un castron mare. Formați amestecul în 8 paturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Uscate La SoareRoșii Uscate La Soare
Chimen MăcinatChimen Măcinat
Busuioc UscatBusuioc Uscat
Carne De Vită MăcinatăCarne De Vită Măcinată
PiperPiper
TomateTomate
CeapăCeapă
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Transferați chiftelele pe foaia de copt pregătită. Se acoperă cu folie de plastic și se dă la frigider cel puțin 1 oră. (Poate fi pregătit cu 4 ore înainte. Păstrați la rece.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Folie De PlasticFolie De Plastic
4
Pregătiți grătarul (foc mediu-mare).
5
Încălziți restul de 4 linguri ulei de roșii rezervat în tigaie mare și grea la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Se adauga ceapa feliata si saut pana se inmoaie si incepe sa se rumeneasca, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
7
Adăugați oțet balsamic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet BalsamicOțet Balsamic
8
Se presară sare și piper. Se fierbe la foc mic până când ceapa se rumeneste intens, amestecând ocazional, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
CeapăCeapă
9
Se ia de pe foc. (Poate fi pregătit cu 1 oră înainte.
10
Lăsați să stea la temperatura camerei. Înfășurați în folie și reîncălziți pe grătar cu 10 minute înainte de servire.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
11
Grill burgeri până fierte prin, aproximativ 5 minute pe fiecare parte.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
12
Așezați 1 burger pe jumătatea inferioară a fiecărui coc. Se acoperă cu ceapă și blaturi de chifle și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
RolaRola
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate25
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista