Burgeri de rață cu fenicul murat și maioneză de Prune

Rețeta burgeri de rață cu fenicul murat și maioneză de Prune este gata în aproximativ 30 de minute și este cu siguranță un minunat fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. Acest fel principal are 518 calorii, 46G de proteine, și 31g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 2. Pentru $7.05 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 38 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați muștar de cereale, arpagic, maioneză și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma maioneza, puteți urma acest fel principal cu Super! Brownies Cu Unt De Arahide Făcute Mai Ușoare ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este remarcabil. Încercați Burgeri coreeni la grătar cu ridichi murate, ceapă și maioneză MISO, Salată de Prune, portocale, fenicul și ceapă roșie cu verdeață mixtă, și Burgeri de porc și fenicul cu salată de fenicul pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Separați pielea de sânii de rață și tocați aproximativ carnea de piept de rață, lăsând pielea în lateral.
Adăugați carnea de piept de rață, muștarul și arpagicul în vasul de lucru al unui robot de bucătărie. Se condimentează cu sare și piper. Pulsați până când carnea este foarte măcinată, 15 până la 20 de impulsuri scurte. Formați - vă în două chiftele de aproximativ 4 inci lățime, cu o ușoară gropiță în centrul fiecăruia.
Așezați una dintre piei de rață într-o tigaie antiaderentă medie la foc mediu (puneți deoparte a doua piele de rață pentru o altă utilizare sau aruncați-o). Lăsați grăsimea de rață să se transforme în tigaie, amestecând și răsturnând ocazional. Când aveți un strat frumos de grăsime, aruncați sau mâncați pielea de rață rămasă.
Încălziți grăsimea de rață până la sclipire, apoi adăugați chiftele de burger și gătiți, răsturnând ocazional, până când se atinge nivelul dorit de coacere (aproximativ 130 de litri F pentru mediu rar sau 140 de litri F pentru mediu.
În timp ce burgerii de rață se gătesc, faceți maiaua de prune. Curățați robotul de bucătărie și adăugați prune uscate și maioneză. Se amestecă până se omogenizează, adăugând 1 până la 2 linguri de apă, după cum este necesar.
Întindeți maiaua de prune pe jumătatea inferioară a chiflelor de burger. Se acoperă cu salată verde, burgeri fierți, fenicul murat, arpagic tăiat, mai multă maioneză, prune uscate tocate și chifla de sus.
Se servește cu cornichoane pe lateral.