Burgeri de pui crocanți cu maioneză de lămâie

Dacă doriți să adăugați mai multe fără lactate rețete pentru colecția dvs., burgeri de pui crocanți cu maioneză de lămâie ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă servește 4 și costă 2,94 USD pe porție. O porție conține 486 calorii, 56G de proteine, și 11g de grăsime. Multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. 204 de persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Mergeți la magazin și ridicați piept de pui, suc de lămâie, chifle ciabatta și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării americane. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 87%, care este minunat. Burgeri vegetarieni mediteraneeni cu maioneză cu Caper de lămâie, Boston Burger Week: burgeri de homar cu tarhon-lămâie Mayo, și Dieta echilibrată: burgeri de pui Thailandezi cu Mayo Sriracha sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Încălziți grătarul la mare.
Puneți pieptul de pui între 2 bucăți de folie alimentară și bash cu un sucitor până când sunt aproximativ jumătate din grosimea lor inițială. Bateți pâinea prăjită într-un robot de bucătărie la pesmet dur, apoi răsturnați pe o farfurie.
Bateți oul și muștarul împreună într-un castron și condimentați. Scufundați puiul în ou, lăsați excesul să picure înapoi în castron, apoi apăsați în pesmetul prăjit. Puneți sub grătar pe o foaie de copt plată și grătiți timp de aproximativ 10 minute, rotind o dată, până când este auriu și crocant pe ambele părți și puiul este gătit.
Bateți coaja de lămâie, sucul și mult piper negru în maioneză.
Întindeți o parte din mayo pe jumătățile inferioare ale chiflelor, deasupra cu un piept de pui și salată la alegere și serviți.