Burgeri de porc cu mere condimentate cu sos de arțar-Dijon

Burgeri de porc cu mere condimentate cu sos de arțar-Dijon
Burgeri de porc cu mere condimentate cu sos de arțar-Dijon ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 2,96 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 28G de proteine, 36g de grăsime, și un total de 612 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. 120 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați sare, piper, muștar dijon și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Burgeri de curcan cu arțar de mere cu sos de arțar-Dijon, Cotlet De Porc La Grătar Cu Cidru De Mere Maple Dijon, și Burgeri de pui cu arțar condimentat cu cartofi dulci și Hash de mere.

Instrucțiuni

1
Amestecați siropul de arțar și muștarul împreună într-un castron mic.Pulverizați o tigaie mare antiaderentă sau o grătar cu spray de gătit și puneți-o la foc mediu până la mediu-mare.În timp ce se încălzește, amestecați carnea de porc, sosul de mere, sarea, pudra de chili, muștarul uscat, piperul și scorțișoara împreună într-un bol mare de amestecare. Formați amestecul în 6 torturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Pudră De MuștarPudră De Muștar
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru ServireSirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
Hârtie De OrezHârtie De Orez
4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Așezați tortele în tigaia fierbinte și gătiți timp de 4 până la 5 minute, întoarceți și gătiți încă 4 până la 5 minute sau până done.To serviți, întindeți fundul de COC cu amestec de muștar de arțar. Completați fiecare cu un patty, spanac sau frunză de salată și blat de COC.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Piept De Curcan Gătit Mărunțit (6 Uncii)1 Cană Piept De Curcan Gătit Mărunțit (6 Uncii)
4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru ServireSirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Serviți cu cartofi prăjiți crocanți de cartofi dulci și fasole aburită sau broccoli pentru o masă completă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi DulciCartofi Dulci
1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
DificultateMediu
Gata În25 m.
Porții6
Scor De Sănătate13
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista