Burgeri de pește Floribbean cu sos Tropical
Nevoie de o felul principal pescatarian? Burgerii de pește Floribbean cu sos Tropical ar putea fi o super rețetă de încercat. Pentru $2.88 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 396 calorii, 31g de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă servește 6. 50 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Un amestec de gust de murături, cățel de usturoi, frunze de salată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este minunat. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Burgeri de pește cu sos de ierburi, Floribbean Fiesta Steak, și Gruper "Floribbean" cu ardei roșu-gem de Papaya.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, combinați primele opt ingrediente; acoperiți și refrigerați până la servire.
Într-un castron mare, combinați albușul de ou, ceapa, pesmetul, coriandrul, condimentul smucit, usturoiul și sarea.
Puneți peștele într-un robot de bucătărie; acoperiți și procesați până se toacă fin.
Se adaugă în amestecul de albuș de ou și se amestecă bine. Formați în șase burgeri.
Pulverizați ambele părți ale burgerilor cu spray de gătit. Umeziți un prosop de hârtie cu ulei de gătit; folosind clești cu mâner lung, acoperiți ușor grătarul. Burgeri la grătar, acoperiți, la foc mediu sau prăjiți 4 in. de la căldură timp de 4-5 minute pe fiecare parte sau până când un termometru citește 160 <url>.
Serviți fiecare pe o rolă cu salată, avocado și 5 lingurițe de sos tropical.
Vin recomandat: Pinot Noir, Pinot Grigio, Gruener Veltliner
Pinot Noir, Pinot Grigio și Gruener Veltliner sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Capitolul 24 foc și inunda focul Pinot Noir. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 60 de dolari pe sticlă.
Capitolul 24 foc și inundă focul Pinot Noir
Un studiu în terrior într-un singur cuvânt, foc. Este mai fructat decât omologii săi, cu mirosuri de cireșe, zmeură, cedru și podea de pădure. O componentă tanică a texturii încinge vinul în timp ce servește drept trambulină, menținându-l tonifiat și elegant.