Burgeri De Nucă De Năut
Reteta burgeri de nuc de năut este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un remarcabil lactate gratuit opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. O porție conține 527 calorii, 18g de proteine, și 27G de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $1.78 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Doar câțiva oameni i-au plăcut cu adevărat acest fel principal. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, sare și piper, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este bun. Încercați Burgeri Greci De Năut Și Nuci, Burgeri De Năut, și Burgeri De Năut pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o strecurătoare clătiți și scurgeți năutul. Într-un procesor de alimente pulse usturoi, ceapă și rozmarin până la tocat grosier.
Adăugați năut, pătrunjel și pesmet și puls până se combină.
Transferați amestecul într-un bol și amestecați nucile, oul și sarea și piperul, după gust, până se combină bine. Formați amestecul în patru prăjituri de 3 inci. Chill patties, acoperite, cel puțin 1 oră și până la 1 zi.
Într-o tigaie mare din fontă, încălziți uleiul la foc moderat până la cald, dar nu fumați și gătiți chiftelele până se rumenesc, aproximativ 4 minute pe fiecare parte. Pâine prăjită cu susan.
Transferați burgerii în chifle și acoperiți cu roșii și ceapă.