Burgeri de mușchi cu Mayo Balsamic, ciuperci și Elvețieni
Uitați să ieșiți să mâncați sau să comandați mâncare la pachet de fiecare dată când doriți mâncare americană. Încercați să faceți burgeri de mușchi cu Mayo Balsamic, ciuperci și Elvețieni acasă. Pentru 5,64 USD pe porție, primești un fel principal care servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 40g de proteine, 51G de grăsime, și un total de 768 calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de Foodnetwork. Un amestec de roșii de viță de vie, spanac pentru copii, amestec de condimente pentru friptură sau, și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor solid spoonacular de 78%. Rețete similare sunt Burgeri hawaieni fierbinți (Spam, ananas, elvețian și Sriracha Mayo), Cabernet-burgeri balsamici cu ciuperci si ceapa Sotate, și Slidere de mușchi cu slănină crocantă și maioneză cremoasă de hrean.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți tigaia pentru grătar sau tigaia mare antiaderentă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
Roșii Feliate, Opțional
2
Se sotează ceapa într-o tigaie mică la foc moderat timp de 3 până la 5 minute până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
3
Combinați carnea cu sosul Worcestershire,
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Murată
Apă Pentru A Permite
4
Sote ceapa si friptura condimente amestec sau sare și piper. Formați 4 paturi mari.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor, Pentru Servire
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
5
Stropiți chiftelele cu o notă de ulei de măsline extravirgin. Prăjiți rapid rulourile împărțite, apoi adăugați burgeri la tigaie sau tigaie la grătar. Burgeri la grătar sau la tigaie 4 până la 5 minute pe fiecare parte pentru o coacere medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Yukon
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
4 Până La 6 Piepți De Pui Cu Os și Piele
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
Roșii Feliate, Opțional
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
6
Încălziți o tigaie antiaderentă mică până la medie la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
7
Adăugați puțin ulei și ciuperci. Condimentează ciupercile cu puțină sare și piper și sotează până se înmoaie, aproximativ 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 Cană De șalote, Tocate
Subţire-
8
Se ia de pe foc.
9
Puneți ciupercile deasupra burgerilor chiar înainte de a fi gata să le scoateți de pe grătar sau din tigaie. Îndoiți fiecare felie de brânză elvețiană în jumătate și odihniți-vă deasupra ciupercilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Brânză Tăiată Felii Subțiri (4 Uncii)
1 Cană De șalote, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
Roșii Feliate, Opțional
10
Așezați un cort liber din folie de tablă peste burgeri și opriți căldura sub tigaie sau grătar. Lăsați brânza să înceapă să se topească peste ciuperci și burgeri, aproximativ 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Roșii Feliate, Opțional
11
Combinați balsamic, maioneză și piper negru crăpat grosier într-un vas mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Piper Negru Crăpate
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
12
Pentru a asambla, puneți burgeri cu ciuperci și brânză elvețiană pe fundul cocului. Blaturi de chifle cu maioneză de piper negru Balsamic și spanac pentru copii. Puneți blaturile de burger pe loc și serviți cu roșii coapte de viță de vie feliate, stropite cu ulei, condimentate cu sare și piper și garnisite cu scallions. Puneți inele de ceapă și o păpușă de sos de scufundare de-a lungul părții. Pentru băuturi, încercați shake-uri congelate alb-negru-yum !
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Sos De Scufundare
1 Kg De Creveți Mari, Decojiți și Devenați, Cu Coada îndepărtată
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
1 Cană De Brânză Tăiată Felii Subțiri (4 Uncii)
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
1 Cană De șalote, Tocate
Ghimbir întreg, Zdrobit
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Merlot, Malbec și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru Burger. Merlot va fi perfect adecvat pentru un burger clasic cu toppinguri standard. Toppingurile mai îndrăznețe necesită vinuri mai îndrăznețe, cum ar fi un malbec sau un Zinfandel piperat. Un vin pe care l-ați putea încerca este Cupcake Vineyards Merlot. Are 4 stele din 5 și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
Cupcake Vineyards Merlot
Provenit din podgoriile de pe coasta centrală a Californiei, Merlotul nostru este o expresie elegantă a strugurilor. Corpolent, dar neted, vinul prezintă arome de prune coapte, coacăze roșii cu arome de afine și cireșe roșii care evoluează în niveluri decadente de cacao, condimente și espresso.