Burgeri de morcovi
Burgerii de morcovi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12 g de proteine , 8 g de grăsimi și un total de 478 de calorii . Această rețetă servește 6 și costă 1,2 USD per porție. Această rețetă de la Taste of Home are 1 fani. Este o rețetă accesibilă pentru fanii mâncărurilor americane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute . Dacă aveți la îndemână morcovi, chifle pentru hamburger, piper și alte câteva ingrediente, le puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără lactate și lacto ovo vegetariană . Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 46% . Acest scor este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: burgeri cu morcov și susan , burgeri cu morcov și susan și burgeri cu linte cu morcov condimentat .
Instrucțiuni
Pune 1 inch de apă și morcovi într-o tigaie mare; aduce la fierbere. Reduce caldura; acoperiți și fierbeți timp de 5-10 minute sau până când devine crocant; scurgere.
Într-un castron mare, combinați morcovii, fulgii de porumb, ouăle, țelina, ceapa, sarea, zahărul și piperul. Formați în șase chifteluțe.
Încinge uleiul într-o tigaie la foc mediu; gătiți chiftele timp de 3 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc.
Serviți pe chifle dacă doriți.
Vin recomandat: Merlot, Malbec, Zinfandel
Merlot, Malbec și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru Burger. Merlot va fi perfect adecvat pentru un burger clasic cu topping-uri standard. Toppingurile mai îndrăznețe necesită vinuri mai îndrăznețe, cum ar fi un malbec sau un zinfandel piper. Ai putea încerca Sagelands Merlot. Recenzorilor le place destul de mult cu o evaluare de 5 din 5 stele și un preț de aproximativ 10 dolari pe sticlă.
![Sagelands Merlot]()
Sagelands Merlot
Acest merlot bogat și copt se deschide cu arome de mirodenii de lemn și note de dulceață de mărăcini, urmate de arome de zmeură, cireșe și o notă de vanilie. Cireșele dulci continuă prin finalul mătăsos, rotunjit cu taninuri fine.