Burgeri de miel piperat cu gem de" roșii fierbinți"
Burgeri de miel piperat cu gem de" roșii fierbinți " ar putea fi doar American rețeta pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 31g de proteine, 58G de grăsime, și un total de 843 calorii. Această rețetă fără lactate servește 4 și costă $3.57 pe portie. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de busuioc, ulei de susan, măcinat foarte grosier și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Burgeri de miel cu Chutney de roșii roșii și verzi, Burgeri de miel cu Aioli de roșii uscate la soare, și Burgeri de miel australian cu brânză de capră și gust de roșii.
Instrucțiuni
1
Pregătiți un foc mediu-fierbinte într-un grătar de cărbune cu capac sau preîncălziți un grătar cu gaz la mediu-înalt.
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în Julienne
2
Gustați și adăugați sosul de piper rămas după gust. Continuați să gătiți până când amestecul atinge o consistență asemănătoare gemului, apoi scoateți-l de pe foc și lăsați-l deoparte să se răcească. Se amestecă busuiocul în amestecul răcit și se condimentează după gust cu sare. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos Fierbinte
Busuioc
Sare
Gem
3
Pentru a face gemul, combinați roșiile, zahărul, ghimbirul, oțetul și 1/2 linguriță de sos de piper într-o cratiță nereactivă rezistentă la flacără.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos Fierbinte
Tomate
Oțet
Ghimbir
Zahăr
Gem
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
4
Așezați tigaia pe grătar și aduceți amestecul la foc mic. Continuați să fierbeți, amestecând ocazional și deplasând și oprind focul după cum este necesar, până când amestecul este redus la jumătate, aproximativ 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în Julienne
Tigaie
5
Mutați tigaia în cea mai tare parte a raftului și continuați să gătiți încă 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Pentru a face tortele, combinați mielul, amestecul de boabe de piper, usturoiul, uleiul de susan și Merlotul într-un castron mare și condimentați cu sare. Manipulați carnea cât mai puțin posibil pentru a evita compactarea acesteia, amestecați bine. Împărțiți amestecul în 4 porții egale și formați porțiile în chiftele pentru a se potrivi chiflelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Piper
Ulei De Susan
Usturoi
Merlot
Rola
Miel
Carne
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
7
Periați grătarul cu ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în Julienne
8
Așezați chiftelele pe raft, acoperiți și gătiți, rotind o dată, până când se face după preferință, aproximativ 4 minute pe fiecare parte pentru mediu-rar. În ultimele minute de gătit, așezați chiflele, tăiate cu fața în jos, pe marginile exterioare ale grătarului pentru a prăji ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Rola
9
Pentru a asambla burgerii, întindeți părțile tăiate ale chiflelor cu gemul de roșii. Pe fiecare fund de COC, așezați o frunză de salată și un patty.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Salată
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Tomate
Rola
Gem
10
Adăugați blaturile de chifle și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rola
11
Gust
12
Rezervați, folosind baza de date nutrițională USDA
13
Din construi un burger mai bun de James McNair Copyright (C) 2005 de James McNair publicat de Ten Speed Press.James McNair a servit ca judecător șef al Build a Better Burger de când a început în 1990, conducând atât procesul de selecție regională, cât și juriul cook-off; acum este președintele concursului național. Este autorul a peste patruzeci de cărți de bucate, inclusiv burgeri, carne de vită, pui, porumb, grătar, Pizza și cartea de bucate Sutter Home Napa Valley și a primit un premiu de excelență de la Asociația Internațională a profesioniștilor culinari. McNair predă, de asemenea, cursuri de gătit și susține prelegeri culinare în toată țara și a apărut în multe emisiuni de televiziune naționale și locale. Locuiește în Napa Valley.