Burgeri De Mic Dejun
Micul dejun Burgers este un fără gluten felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 37g de proteine, 42G de grăsime, și un total de 542 calorii. Pentru $ 2.28 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Mergeți la magazin și ridicați unt, maioneză, verdeață piperată și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până porumb ai putea urma acest curs principal cu Bomboane De Porumb Pecan Plăcintă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este bun. Încercați Burgeri De Mic Dejun, Bacon și brânză burgeri umplute (Jucy Lucy Burgers), și Tartar Burgers – acestea sunt burgeri gustoase mici pe care toată lumea le va iubi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru pansament: amestecați maioneza, muștarul și hreanul împreună într-un bol mic și dați deoparte.
Pentru burgeri: amestecați ușor carnea de vită măcinată, cârnații și 1/4 linguriță fiecare sare și piper. Împărțiți carnea în 4 bucăți și formați fiecare într-o plăcintă de 4 inci.
Topiți untul într-o tigaie antiaderentă de 12 inci la foc mediu-mare și adăugați prăjiturile. Gatiti pana se rumeneste bine, aproximativ 3 minute, apoi intoarceti. Acoperiți cu o parte din brânză și continuați să gătiți până când brânza este topită și burgerul este doar gătit, 2 până la 3 minute.
Întindeți brioșele prăjite cu o parte din pansamentul de muștar și deasupra cu o felie de roșii și o chiflă de burger.
Crăpați ouăle în tigaie cu picăturile de cârnați și gătiți după preferințe.
Așezați un ou pe fiecare burger și terminați cu niște rucola pentru bebeluși pe vârful brioșei englezești.