Burgeri De Fasole Neagră Din Sud-Vest
Rețeta burgerilor de fasole neagră din sud-vest ar putea satisface pofta americană în aproximativ 31 minute. Pentru 22 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 31. O porție conține 72 calorii, 3G de proteine, și 3G de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați coriandru, piper măcinat, single și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Fasole Neagră De Sud-Vest + Burgeri Vegetali De Orez, Burgeri vegetarieni din sud-vest cu fasole neagră și Salsa de porumb, și Burgeri de fasole Pinto de sud-vest cu maioneză Chipotle pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Utilizați acțiune pulsatorie pentru a procesa firimituri de pâine, maioneză, condimente și jumătate din fasole în robotul de bucătărie până se omogenizează bine.
Se transferă într-un castron mare; se amestecă în țelină, coriandru și fasolea rămasă. Se modelează în chiftele de 6 (1/2 inch grosime).
Gatiti in tigaie pulverizata cu spray de gatit la foc mediu-mare 5 min. pe fiecare parte sau până la terminare (160F). Top cu single; gatiti 1 min. sau până se topește.
Umpleți chiflele cu salată, cheeseburgeri, salsa și smântână.