Burgeri De Fasole Neagră

Burgeri De Fasole Neagră
Burgeri de fasole neagră ar putea fi doar American rețeta pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 157 calorii, 10g de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Pentru 26 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1699 de oameni au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați fasole, pudră de usturoi, ketchup și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 98%. Acest scor este uimitor. Rețete similare includ Burgeri De Fasole Neagră, Burgeri Cu Fasole Neagră, și Burgeri De Fasole Neagră.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 204°.Ungeți o foaie de biscuiți sau tapetați cu hârtie pergament și lăsați-o deoparte. Într-un bol de amestecare, zdrobiți fasolea neagră cu o furculiță până când se face în cea mai mare parte piure, dar mai rămân câteva jumătăți de fasole și părți de fasole. Se amestecă condimentele și condimentele până se combină bine. Apoi amestecați în ovăz. Împărțiți în 4 porții egale și formați în torturi subțiri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole NeagrăFasole Neagră
Cookie-uriCookie-uri
CondimenteCondimente
FasoleFasole
OvăzOvăz
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Foaie De CoptFoaie De Copt
Bol De AmestecareBol De Amestecare
CuptorCuptor
2
Coaceți timp de 7 minute, răsturnați cu grijă și coaceți încă 7 minute, sau până când sunt cruste la exterior. Slap într-un bun cu condimente suplimentare și mănâncă!Informații Nutriționale
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
1
4cantitate pe porție
2
Calorii
3
109grăsime
4
50g
5
Carbohidrați
6
60gfibre dietetice3gzahări2. 20gproteine5g
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate35
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista