Burgeri de fasole cu brânză

Burgeri de fasole cu brânză
Uitați să ieșiți să mâncați sau să comandați mâncare la pachet de fiecare dată când doriți mâncare americană. Încercați să faceți burgeri de fasole brânză acasă. Pentru $3.61 pe portie, veți obține un curs principal care servește 2. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 29G de proteine, 38g de grăsime, și un total de 694 calorii. Această rețetă de la BBC Good Food necesită fasole de unt, ulei de măsline, pesmet și cățel de usturoi. 141 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este super. Burgeri Experimentali De Fasole Cu Brânză, Burgeri de petrecere cu brânză (alias burgeri cu diamante), și Burgeri de petrecere cu brânză (alias burgeri cu diamante) sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 190C / 170C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
2
Răsturnați fasolea de unt într-un castron și amestecați cu o furculiță pentru a forma o pură brută. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole De UntFasole De Unt
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
3
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie mică și adăugați ceapa și usturoiul. Gatiti la foc mic timp de 3-4 minute, pana se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Se amestecă amestecul de ceapă în fasolea de unt, împreună cu brânza, apoi se condimentează. Formați amestecul în 4 torturi, acoperiți și răciți timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole De UntFasole De Unt
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
5
Puneți roșiile cherry într-o formă mică de prăjire și condimentați cu sare și piper. Prăjiți timp de 10-15 minute, până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșie Verde Zebra, Feliată SubțireRoșie Verde Zebra, Feliată Subțire
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
6
Răsturnați făina, oul și pesmetul pe trei farfurii separate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
7
Rulați fiecare tort în făină, îndepărtând orice exces, rulați cu grijă oul, apoi acoperiți în cele din urmă pesmetul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
8
Încălziți uleiul rămas într-o tigaie antiaderentă și adăugați burgeri. Gatiti timp de 8-10 minute, intorcand ocazional pana devin aurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
9
Se scurge pe hârtie de bucătărie și se servește cu roșiile prăjite și racheta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor

Vin recomandat: Pinot Noir, Tempranillo

Pinot Noir și Tempranillo sunt alegerile mele de top pentru Bean Burger. Deoarece burgerii vegetali sunt de obicei slabi, veți dori vinuri cu tanin scăzut până la mediu. Pinot noir este o alegere excelentă. O altă opțiune este tempranillo spaniol, care se împerechează frumos cu aromele pământești pe care le-ați putea avea de la fasole, linte, ciuperci etc. Puteți încerca amestecul Teutonic Gamay Pinot Noir din 1787 D.hr. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
Amestec Teutonic Gamay Pinot Noir 1787 D. HR
Amestec Teutonic Gamay Pinot Noir 1787 D. HR
Acest amestec "1787" Pinot Noir / Gamay este partea contrară a amestecului nostru "459". Singura diferență dintre cele două vinuri (ambele făcute cu același fruct exact) este vasele folosite pentru a le produce. "1787" a fost fermentat și îmbătrânit în butoaie neutre de stejar. Diferența de gust și miros este incredibilă și trebuie doar să le gustați unul lângă altul pentru a vedea singur. În anul 1787, s-a ordonat eliminarea tuturor soiurilor de struguri roșii din Valea Moselului și înlocuirea lor cu viță de vie Riesling. De-a lungul timpului, această lege s-a risipit și soiurile roșii au fost plantate încet din nou în regiune.
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții2
Scor De Sănătate36
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista