Burgeri de curcan și dovlecei la grătar
Burgeri de curcan și dovlecei la grătar este un fără lactate felul principal. Această rețetă face 6 porții cu 153 calorii, 19g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru $1.63 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Mergeți la magazin și ridicați ciuperci cremini, piper, brioșe cu aluat și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este spectaculos. Încercați Burgeri De Curcan Cu Dovlecei, Burgeri De Curcan Cu Dovlecei, și Burgeri de curcan cu dovlecei și Feta pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți un grătar la mediu (350 până la 450).
Se amestecă curcan, dovlecei, ciuperci, sare, piper, ketchup, muștar și 1 lingură. apă într-un castron mediu. Formați în 6 paturi.
Ungeți chiftelele și inelele de ceapă cu ulei. Grătiți ambele, întorcându-se o dată, până când burgerii sunt fierți, aproximativ 8 minute, iar inelele de ceapă încep să se rumenească, aproximativ 3 minute. În ultimele minute, prăjiți brioșele pe grătar.
Asamblați burgeri pe brioșe cu salată, ceapă și orice toppinguri suplimentare care vă plac.