Burgeri de curcan umpluți de Pat
Burgeri de curcan umplute Pat este un fără gluten felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 812 calorii, 58G de proteine, și 56G de grăsime fiecare. Pentru $ 5.35 pe portie, această rețetă acoperă 37% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Această rețetă de la Foodnetwork are 7 fani. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, sos de chili, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi maioneza, puteți urma acest fel principal cu Super! Brownies Cu Unt De Arahide Făcute Mai Ușoare ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este mare. Rețete similare includ Burgeri De Curcan Umpluți, Burgeri De Curcan Umpluți, și Feta-Burgeri De Curcan Umpluți.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți grătarul la foc mediu-mare.
Adăugați usturoiul, ceapa, curcanul, muștarul, sosul de soia și sarea și piperul, după gust, într-un bol mare de amestecare.
Se amestecă bine cu o lingură de lemn. Împărțiți curcanul în 8 bile de dimensiuni egale și aplatizați-le în torturi.
Așezați 2 felii de brânză pe 4 dintre torturi și acoperiți fiecare cu o altă patty. Ciupiți marginile pentru a sigila prăjiturile închise, astfel încât brânza să nu se topească.
Condimentează roșiile cu sare și piper, după gust și unge cu ulei de măsline. Grătar timp de 2 minute pe fiecare parte.
Scoateți de pe grătar pe o farfurie. Prăjiți chiflele pe grătar și dați deoparte.
Gratiți burgerii până când sunt fierți, aproximativ 5 până la 6 minute pe fiecare parte.
Transferați burgerii în chifle și acoperiți cu sos picant de Mayo, salată și roșii la grătar.
Combinați toate ingredientele într-un castron mic.