Burgeri de curcan umpluți cu ierburi cu brânză Cheddar
Burgeri de curcan umplut cu ierburi cu brânză Cheddar ar putea fi doar American rețeta pe care o căutați. Pentru $3.6 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 32g de proteine, 32g de grăsime, și un total de 523 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de chimen măcinat, mărar, coriandru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este bun. Încercați Popovers de piper negru umplut cu Cheddar Vermont și ouă amestecate cu ierburi și slănină Canadiană glazurată cu muștar de arțar, Turcia Cheddar Burgeri, și Burgeri De Curcan Cheddar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați curcanul, pătrunjelul, coriandrul, mărarul, menta, chimenul, pesmetul înmuiat, usturoiul, ceapa și brânza într-un castron mare și aruncați ușor până se omogenizează. Se formează în patru chiftele puțin mai mari decât chiflele și se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
3 Linguri De Ulei Vegetal
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Usturoi Goya®
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Crengute De Marar Proaspat Culese
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Încălziți uleiul într-o tigaie de 12 inci la foc mediu până când strălucește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
3
Adăugați burgerii și gătiți, întorcându-vă ocazional, până când se rumenesc bine pe ambele părți și Centrul burgerului înregistrează 155 până la 160 F pe un termometru de citire instantanee, aproximativ 10 minute în total.
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
4
Transferați pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie pentru a vă odihni.
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®
5
Adăugați șalotele în sucurile de tigaie cu un vârf de sare (adăugând încă o lingură de ulei de la, dacă este necesar). Gatiti la foc mediu pana se inmoaie, aproximativ 3 minute. Acoperiți burgerii cu șalotă și îmbrăcați chiflele cu rucola și Dijon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Piept De Pui La Rotisor
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
6
Transferați burgerii în chiflă și serviți cu avocado feliat.