Burgeri de curcan Thailandezi cu maioneză de Mango

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați burgeri de curcan Thailandezi cu maioneză de Mango. Această rețetă face 5 porții cu 351 calorii, 35g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru $3.0 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare American. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână maioneză, maioneză de mango, frunze de salată română și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma albușul de ou, puteți urma acest fel principal cu Tort alb-negru ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 32 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Burgeri de ton Thailandezi cu maioneză de ghimbir-lămâie, Burgeri de curcan-ciuperci cu maioneză de Scallion-lămâie, și Burgeri de curcan grecesc cu maioneză de usturoi de mărar.
Instrucțiuni
Combinați primele 3 ingrediente într-un castron mare, amestecând bine cu un tel.
Adăugați curcan și următoarele 3 ingrediente;se amestecă doar până se amestecă. Împărțiți amestecul în 5 porții egale, modelând fiecare într-o pastă groasă de 1/2 inch.
. Înveliți ambele părți ale tortelor cu spray de gătit.
Așezați chiftelele pe grătarul acoperit cu spray de gătit. Grill 8 minute pe fiecare parte sau până la făcut.
Întindeți 1 lingură de maioneză de Mango pe jumătatea inferioară a fiecărui coc; se acoperă cu 1 frunză de salată, 2 felii de roșii, 1 patty, 3 felii de castraveți și jumătatea superioară a chiflei.