Burgeri de curcan cu sos picant de murături
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați burgerii de curcan cu sos picant de murături. Această rețetă servește 6 și costă 3,8 USD pe porție. O porție conține 470 calorii, 47G de proteine, și 19g de grăsime. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare American. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți sare și piper kosher, curcan măcinat, ardei murați și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Burgeri greci de curcan cu sos picant de iaurt, Pui murat cu cartofi prăjiți cu usturoi și Murat picant, și Burgeri De Curcan Picant.
Instrucțiuni
Aprindeți un grătar sau preîncălziți o tigaie pentru grătar. Într-un castron mediu, amestecați iaurtul cu murăturile de mărar și ardeii iute și condimentați cu sare și piper negru.
Într-un castron mare, frământați ușor curcanul cu boia și 1 1/2 lingurițe de sare. Formați carnea în 6 chiftele, cu grosimea de aproximativ 3/4 inch.
Ungeți prăjiturile cu ulei de măsline și condimentați ușor cu sare și piper negru. Grătați prăjiturile la foc moderat, întorcându-le o dată sau de două ori, până când sunt fierte, aproximativ 12 minute. Gratiți brioșele englezești pe ambele părți până la prăjit, aproximativ 2 minute.
Întindeți sosul de murături pe brioșele englezești. Se acoperă cu burgeri, salată, ceapă și roșii. Închideți sandvișurile și serviți imediat.