Burgeri de curcan cu sos picant de murături

Burgeri de curcan cu sos picant de murături
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați burgerii de curcan cu sos picant de murături. Această rețetă servește 6 și costă 3,8 USD pe porție. O porție conține 470 calorii, 47G de proteine, și 19g de grăsime. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare American. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți sare și piper kosher, curcan măcinat, ardei murați și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Burgeri greci de curcan cu sos picant de iaurt, Pui murat cu cartofi prăjiți cu usturoi și Murat picant, și Burgeri De Curcan Picant.

Instrucțiuni

1
Aprindeți un grătar sau preîncălziți o tigaie pentru grătar. Într-un castron mediu, amestecați iaurtul cu murăturile de mărar și ardeii iute și condimentați cu sare și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Murături De MărarMurături De Mărar
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Într-un castron mare, frământați ușor curcanul cu boia și 1 1/2 lingurițe de sare. Formați carnea în 6 chiftele, cu grosimea de aproximativ 3/4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Ungeți prăjiturile cu ulei de măsline și condimentați ușor cu sare și piper negru. Grătați prăjiturile la foc moderat, întorcându-le o dată sau de două ori, până când sunt fierte, aproximativ 12 minute. Gratiți brioșele englezești pe ambele părți până la prăjit, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
½ Linguriță Sare½ Linguriță Sare
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
4
Întindeți sosul de murături pe brioșele englezești. Se acoperă cu burgeri, salată, ceapă și roșii. Închideți sandvișurile și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
½ Linguriță Sare½ Linguriță Sare
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Ardei Iute Serrano Sau 1 Ardei Jalapeño Mare, Fără Semințe și TocatArdei Iute Serrano Sau 1 Ardei Jalapeño Mare, Fără Semințe și Tocat
Salată Verde Cu Frunze Roșii, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Cu Frunze Roșii, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate28
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista