Burgeri de curcan cu sos picant de murături

Burgeri de curcan cu sos picant de murături
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați burgerii de curcan cu sos picant de murături. Această rețetă servește 6 și costă 3,8 USD pe porție. O porție conține 470 calorii, 47G de proteine, și 19g de grăsime. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare American. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți sare și piper kosher, curcan măcinat, ardei murați și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Burgeri greci de curcan cu sos picant de iaurt, Pui murat cu cartofi prăjiți cu usturoi și Murat picant, și Burgeri De Curcan Picant.

Instrucțiuni

1
Aprindeți un grătar sau preîncălziți o tigaie pentru grătar. Într-un castron mediu, amestecați iaurtul cu murăturile de mărar și ardeii iute și condimentați cu sare și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional
Murături De MărarMurături De Mărar
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
Ambalați Prajitura Congelată Strat De VanilieAmbalați Prajitura Congelată Strat De Vanilie
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Într-un castron mare, frământați ușor curcanul cu boia și 1 1/2 lingurițe de sare. Formați carnea în 6 chiftele, cu grosimea de aproximativ 3/4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Ungeți prăjiturile cu ulei de măsline și condimentați ușor cu sare și piper negru. Grătați prăjiturile la foc moderat, întorcându-le o dată sau de două ori, până când sunt fierte, aproximativ 12 minute. Gratiți brioșele englezești pe ambele părți până la prăjit, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional
½ Linguriță Sare½ Linguriță Sare
Ceașcă De Brânză Tăiată Felii SubțiriCeașcă De Brânză Tăiată Felii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
4
Întindeți sosul de murături pe brioșele englezești. Se acoperă cu burgeri, salată, ceapă și roșii. Închideți sandvișurile și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
½ Linguriță Sare½ Linguriță Sare
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
O Mână De Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Mână De Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Salată Verde Cu Frunze Roșii, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Cu Frunze Roșii, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate28
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista