Burgeri de curcan cu merișor, serviți cu porumb pe știulete cu unt de arpagic

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați burgeri de curcan cu merișor, serviți cu porumb pe știulete cu unt de arpagic. Pentru $ 5.14 pe portie, această rețetă acoperă 35% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție conține 850 calorii, 46G de proteine, și 39G de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați condimente de păsări de curte, maioneză redusă cu grăsimi, lame de arpagic și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este bun. Încercați Proaspăt din grădină burgeri de curcan servit cu roșii feliate și sos de fermă de mărar de zară, Unt de arpagic pentru porumb la grătar, și Porumb pe știulete cu unt de tei-arpagic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați curcanul, mărul, ceapa, țelina, condimentele de pasăre, sarea și piperul într-un bol și formați-le în 4 patties mari. Preîncălziți o tigaie mare sau o tigaie la grătar la foc mediu.
Stropiți tigaia sau periați grătarul cu ulei vegetal și gătiți chiftele 5 până la 6 minute pe fiecare parte. Pâine prăjită brioșe englezești.
Se amestecă împreună sosul de afine și maioneza.
Întindeți jumătățile de brioșă cu Cran-maioneză și grămadă în burgeri și salată Bibb.
Serviți burgeri cu porumb pe știulete și deserturi de fructe de pădure.
Aduceți o oală mare de apă la fierbere.
Adăugați sare și porumb și gătiți timp de 5 până la 6 minute.
Scurgeți urechile și întindeți-le cu unt.
Presărați urechile cu un strat generos de arpagic tocat.