Burgeri de curcan cu dovlecel ras și morcov

Burgerii de curcan cu dovlecel ras și morcov este un fără lactate rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 30g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 408 calorii. Pentru $2.58 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin. Un amestec de dovlecei, usturoi, ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma oul, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 65%, care este solid. Încercați Burgeri De Curcan Cu Dovlecei Și Morcovi Rași, Burgeri de curcan cu romaine și morcov Slaw, și Burgeri De Curcan Cu Dovlecei pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Căldură broiler.In într-un castron mare, combinați curcanul, dovlecelul, morcovul, usturoiul, cimbru, sare, piper și ou. Formați amestecul în 4 torturi.
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie mare la foc mediu. Gatiti prajiturile, rotind o data, pana cand nu ramane nici o urma de roz, 4 pana la 5 minute pe fiecare parte.Între timp, așezați pâinea pe o foaie de copt și periați cu uleiul rămas. Se fierbe până se rumenesc și se crocant, aproximativ 1 1/2 minute.
Transferați pâinea pe farfurii individuale. Se acoperă cu frunzele de salată și burgerii. Dacă folosiți, combinați maioneza și sucul de lămâie într-un castron mic și serviți cu burgerii.Upgrade: pentru un plus de coajă, frecați pâinea cu partea tăiată a unui cățel de usturoi decojit, înjumătățit imediat după scoaterea pâinii din cuptor.